Numeroskop: Vsaka naša izbira ima posledico

Numeroskop od 24. do 30. 8. 2020

Numeroskop: Vsaka naša izbira ima posledico (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
24. 8. 2020

Lekcije 35. tedna: 

Vsak človek je unikat, zato nekaj, kar pomaga drugim, morda ne koristi vam. V tem času prepoznavamo lastno unikatnost in njeno moč. Pravijo, da smo se rodili original, zato ne umrimo kopija, a kaj ko se v nas nahajajo vcepljeni vzorci naših staršev, prednikov, zgodovine, okolja… Zdaj je čas, da znova preučite kdo ste vi in česa ste bili v otroštvu naučeni, da ste.  

Vsaka naša izbira ima posledico. Mnogi menijo, da če jih niso ujeli pri slabem dejanju, da se slabo dejanja porazgubi. Merilo nas naj bi bili mi sami in pa zavedanje, da vse, kar ni korektno, nosi svojo ceno. Tako kot deluje gravitacija, deluje tudi energija, ki jo oddajamo in način, kako doživljamo sebe: če se prezirate, zagotovo ne boste privabili spoštljivih ljudi v življenje.

Nauk tedna bo znova usmerjen v odnose: katera rdeča nit se pojavlja, katera razočaranja? Na kaj vas to spominja? Morda na odnos med vašimi starši, (zastarelim) načinom razmišljanja, morda na osebo, ki ste vi nekoč bili?

Svet se spreminja. Bodite dobra sprememba v svetu.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Bi dejali, da ste zadovoljni s svojim osebnostnim napredkom?
  • Dopuščate sebi drugačnim, da so kdor so?
  • Dopuščate sebi biti drugačni? 

UGODEN ČAS ZA

  • Bolj odločen pristop
  • Osvoboditev iz jarma pričakovanj drugih
  • Več igrivosti
  • Več svobode

 
Število življenjske poti 1 

Veste, ni potrebno, da vse postorite vi. Morda pa je čas, da tokrat sprejemate vi. Bi to šlo? Spustiti iz rok in se umiriti? Lep teden bo. 

Število življenjske poti 2

Ne čakajte, da bi bili potisnjeni v kot ali, da bi bil vaši najdražji ogroženi, da bi se kočno postavili po robu. Zmorete. Zaupajte. 

Število življenjske poti 3

Če imate morda občutek, da ste drugačni od večine, naj bo to kompliment. Zagotavlja vam, da je veliko vam podobnih. Poiščite jih. 

Število življenjske poti 4 

Sprostite se. Določeni mehanizmi moči preteklosti se sesuvajo, v svetu in v nas samih. Vse bo dobro, čeprav je proces lahko strašljiv.

Število življenjske poti 5 

Kadar dobite občutek, da bi vas radi vkalupljali ali ujeli v zanko, se spomnite, da je to v resnici popolnoma nemogoče. Varni ste. 

Število življenjske poti 6

Fantastični ste, kdor se. Si dovolite biti, kdor ste? V temu času bodite nekoliko bolj spontani in drzni. Čas je preprosto za vas.

Število življenjske poti 7 

Preplavila bi vas lahko močnejša čustva in potreba po bližini. Pred vami so zelo ugodni dnevi za romantiko in/ali novo ljubezen. 

Število življenjske poti 8 

Ne dovoljujte vzorcem preteklosti, da bi negativno oblikovali vašo prihodnost. 'Tam' ste že bili. Zdaj izbirajte kam greste. Čas je za dvig.

Število življenjske poti 9 

Odločnost niso le besede, temveč so dejanja. Kako bi vašo iniciativnost ocenili vi in kako drugi? Včasih je prav, da se bolj potrudite.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: