Numeroskop: Vse enkrat mine in neha boleti

26. 9. 2022
Deli
Numeroskop: Vse enkrat mine in neha boleti (foto: shutterstock)
shutterstock

Preberite numeroskop, ki ga je zapisala numerologinja Lili Sorum za teden od 26. septembra do 2. oktobra.

Lekcije 39. tedna: 

Otroka, ki preplašeno joka, bi – prepričana sem – objeli. Ali sami sebi nudite enako mero sočutja, kadar vas je strah, ste utrujeni, morda v dvomih? Kako pa se vi obnašate do sebe, ko ste vi v stiski? Si nudite ljubezen in podporo, ali ste nase jezni? Si nudite ljubezen in potreben počitek, ali morda upate na nekoga, ki vas bo rešil? Kako se odzivate na lastno bolečino?

Vsi nosimo v sebi vse. Vsi smo vse. Tako starec, ki z modrostjo opazuje svet okoli sebe kot otrok, ki je zvedav in mu je še vse nepoznano ter zaupa v lepoto in srečo življenja.

Vsako obdobje ima svoj namen. Otrok verjame v Božička in tako zaupa, da so vse želje zlahka uresničljive. Starec se zaveda bogastva in zrelosti, naukov ter duhovne komponente vsakega razočaranja, izgube, bolečine. Mi pa smo večino ena unikatna mešanica obeh ektremov, kajne? Kje, od 1 do 10, se trenutno nahajate?

Pridite z menoj na posebno potovanje v vašo notranjost.  

V tem tednu se potrudimo otroku, ki joče zaradi prvega razočaranja, pokazati, da ni konec sveta in, da je izguba včasih pravzaprav povabilo v nekaj lepšega. 

Povejmo sebi, kot jokajočemu otroku, da bo vse v redu. Pravzaprav, da je vse v redu. Starec, ki je videl vsa gorja sveta in življenja, razume. Sprejema. Je v miru. Uporabimo to energijo, da bi pomirili tiste dele sebe, ki potrebujejo mir in zagotovilo, da bo nekoč nehalo boleti. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kdo ste, starec ali otrok?

Komu bolj zaupate, miru ali bolečini?

Kaj vam pomaga, ko boli?

UGODEN ČAS ZA:

Zdravljenje otroških rad

Objemite sebe in druge

Igrivost 

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.  

Število življenjske poti 1

Pojavil bi se lahko strah, za katerega bi lahko prisegli, da ste ga že premagali. Nič hudega, Ga boste pa pač še enkrat premostili, kajne? Bodite nežni do sebe.

Število življenjske poti 2

Ne bojte se biti malo uporniški in presezite vse tiste omejitve, za katere menite, da jih ne morete. Kje pa to piše, lepo vas prosim. Poskusite. Znova in znova, če je treba.

Število življenjske poti 3

Objemite se z vso ljubeznijo, ki jo svet premore. Ne e svojo, to je povsem premalo za tako posebno bitje kot ste vi. Le eni na svetu ste. Zaslužite s ljubezen sveta. In svojo. 

Število življenjske poti 4

Morda ste nekoliko prestrogi do sebe in si ne omogočite potrebnega časa za vse, kar si želite doseči? Nekatere stvari resnično ne gredo čez noč, veste. Dajte si čas.

Število življenjske poti 5

Osredotočite se na neka izbranih ciljev in verjemite, da ste jih že dosegli, čeprav morda še nič na to ne kaže. Odločite se, da vam bo uspelo. Energije vas podpirajo. 

Število življenjske poti 6

Kar dajemo, tudi prejemamo, kajne? A kaj, ko včasih ne od istih oseb. Morda nekoga zelo ljubite, nekdo drug pa vas. Kaj pa vi sami sebe? Ne pozabite na sebe. 

Število življenjske poti 7

Nekaj povsem novega vas čaka okoli vogala. Le od vas je odvisno ali boste vztrajali okoli ovinka, ki vam ga je ponudilo življenje in prišli do te novosti, ali ne.  

Število življenjske poti 8

Dovolite nekomu, da vam pomaga. Resnično vam ni potrebno vsega samim doseči; saj tudi uspeh radi delite, kajne? Naj vam nekdo odvzame breme vsaj del poti. 

Število življenjske poti 9

V vas je še vedno tisti otrok, ki verjame v vas. Nikamor ni odšel. Objemite ga in se mu zahvalite za ljubezen. Nato pa storite nekaj zelo lepega sami za sebe.