Numeroskop za obdobje od 3. do 9. 8. 2015

Odprimo srce in sprejmimo Ljubezen.

2. 8. 2015

Lekcije 32. tedna:

Vprašajmo se: ali nemara moledujemo za pozornost? Sodimo v klub oboževalcev ali smo trdni v svoji lastni vrednosti? Kadar nekdo naše podpore, pozornosti ali naklonjenosti ne spoštuje, bodimo mi tisti, ki spoštujemo sebe dovolj, da nismo predpražnik ali slepi 'oboževalec'.

Pred nami je obdobje vpogleda v odnose. Predvsem pa v naš odnos do sebe. Lastna vrednost, samospoštovanje in podobni izrazi so le besede. Kakšen je v resnici vaš odnos do sebe, se kaže v dejanjih, v občutkih. Kako se počutite? Ste sprejeti, ljubljeni, imate podporo okolice, razumevanje in celo spodbudo? Jo vi dajete osebam okoli sebe?

Vsak odnos je pretok energije. Če nam je to všeč ali ne, smo polovica vsakega odnosa in kot taki smo soodgovorni za vsako situacijo, zaplet ali dogodek. Teden pred nami nas bo opominjal na to preko občutka praznine, žalosti ali zavrnjenosti – kje, kdaj, kako zavračate sami sebe in sebi niste dovolj?

Število življenjske poti 1

Občutki naj vas vodijo. Prisluhnite notranjosti, poslušajte srce. Naj se vam ne mudi naprej, v nekaj novega, v nov dan, preden niste prepričani, da poznate današnji dan in trenutno situacijo. Lahko spregledate sporočilo.

Število življenjske poti 2

Resnica je taka kot je, zato se prenehajmo vrteti okoli možnosti, ki ne obstajajo ali nam niso na voljo. Preteklosti ne morete spremeniti, prav tako ne upajte, da se bodo druge osebe spremenile. Zaupajte v sebe.

Število življenjske poti 3

Srednja pot bo ponudila veliko bolj miren pristop in občutek v srcu. Ne doživljajte vsake besede kot kritiko ali napad nase, prisluhnite. Konstruktivna kritika je prijateljska beseda in ne graja. Sprejmite nasvet.

Število življenjske poti 4

Stežka se soočate z nenadnimi spremembami, zato tudi težje zaključite odnos ali nekaj na hitro spremenite. Vseeno, v tem tednu naj to ne bo ovira. Prisluhnite sebi, nato nekaj storite. Odkorakajte stran.

Število življenjske poti 5

Obilo novosti je pred vami, a le, če je preteklost za vami. Želeli si boste sveže energije, a spomini lahko nagajajo. Pravimo, glej naprej, saj ne greš nazaj. Torej, prenehajmo objokavati, kar ne moremo spremeniti.

Število življenjske poti 6

Komunikacija je vedno dvosmerna – ali obstaja možnost, da slišite, le kar je vam pogodu oziroma toliko časa spreminjate pomen stavka, da postane podoben temu, česar si vi želite slišati?

Število življenjske poti 7

Uporabite domišljijo, da bi zgladili spore in ne da bi jih poglabljali. Imeti prav včasih ni na prvem mestu. Resnica je lahko zelo relativna in izjemno drugačna za vas ali za okolico. Bodite odprti, prisluhnite.

Število življenjske poti 8

Temelji se polagajo pred vaše noge. Opazujte novo strukturo v življenju. Kdo je pomemben, kdo ni več del vašega življenja? Komu ali čemu namenjate energijo, čeprav tega ni več? Spoštujte sebe in svojo Luč.

Število življenjske poti 9

Spremembe oziroma različne možnosti izbire bodo položene pred vas, da bi vas opomnile, da je skrajni čas za spremembo. Zakaj odlašate? Odlašate? Poslušajte sebe in delujte po intuiciji.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,

LiLi SoRuM

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri