Vsi imamo intuicijo, le nekateri ji bolj, drugi manj prisluhnemo (Numeroskop)

Kaj nam kažejo številke za teden, ki je pred nami?

Vsi imamo intuicijo, le nekateri ji bolj, drugi manj prisluhnemo (Numeroskop) (foto: shutterstock) shutterstock
14. 3. 2022

Lekcije 11. tedna: 

Včasih ne znamo, ne zmoremo prisluhniti svoji intuiciji, včasih si preprosto ne zaupamo. Prepričana sem, da nam je bilo mnogokrat žal, da se nismo poslušali, ko nas je nek tih glasek opominjal, da nekaj ni dobro za nas. Lekcija je ravno zaupanje v sebe.  

Vsi imamo močno razvito intuicijo, le nekateri ji bolj, drugi manj prisluhnemo. Včasih dvomimo vase, včasih si tako zelo želimo drugačnega izida, da zatiramo opozorila, ker upamo, da se bo oseba/situacija (čudežno) spremenila.

Leto 2022 nas bo na različne načine streznilo in obenem vedno znova preko zanimivih izkušenj opominjalo, da smo mi gospodarji sebe, svojega življenja, lastne energije, zavedanja in uvidov, torej tudi intuicije. Vsi odgovori se skrivajo v nas, zato jih predvsem letos ne bomo našli izven sebe. Kot bi nas življenje zavilo v meglico… Teden pred nami nas bo tako vabil, da raziskujemo sporočila naše lastne duše. Kam vas kliče, kam vas vleče? Po čem vse bolj hrepenite?

V tem času je dobrodošel odmik, delo na sebi in pa seveda tudi opomnik, kaj našo intuicijo krepi in kaj sabotira. Pretiravanje s sladkorjem, čokolado, kofeinom, alkoholom, mesom in podobno jo seveda šibi. Ta teden pijte več vode in zeliščnih čajev, prebijte več časa v naravi, predvsem ob vodi.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj pogrešate?
  • Po čem jokate?
  • Ob čem se smejite?                                    

UGODEN ČAS ZA:

  • Krepitev intuicije
  • Povezavo s predniki
  • Odmik vase

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Nekoliko bolj barvito bi lahko doživljali svoje občutke. Malo bi vam lahko ponagajala domišljija, ravno zato, da bi se naučili prepoznavati intuicijo.

Število življenjske poti 2

Zelo verjetno je, da bo potrebno v določeni situaciji vztrajali bolj, kot bi si želeli. Premagajte morebiten strah pred neuspehom ali celo uspehom.

Število življenjske poti 3

Ne ogibajte se sprememb. Možno je, da se bo od vas pričakovalo, da se na nenavaden način prilagodite. Ne dovolite nikomur, da bi prehajal vaše meje.

Število življenjske poti 4

Tudi sami ne prehajajte lastnih mej in bodite do sebe še posebno dosledni te dni, kar pomeni tudi, da bodite razumevajoči, popustljivi in nežni. 

Število življenjske poti 5

Resnica je le ena, ali pač? Ta teden bi se jih lahko zvrstilo kar nekaj. Predvsem opazujte in se ne odločajte na prvo žogo, saj morda še ne veste vsega.

Število življenjske poti 6

Odločneje nastopite tudi do sebe. Zaupajte v lastne sposobnosti in odlike. Čudoviti ste. Ravnajte tudi s seboj kot z najbolj čudovitim bitjem sveta. 

Število življenjske poti 7

Zaključek ni izguba, je zgolj preobrazba. Morda pa zaključek, sprememba, kateri se ogibate, nakazuje, da je čas, da vi – metulj – razprete krila?

Število življenjske poti 8

Čas je za novo, za preboj in za tisto, za kar že dolgo veste, da vam pripada. Morda pa ste vi tisti, ki sebe ovira? Kaj poreče na to misel vaš šesti čut?

Število življenjske poti 9

Prisluhnite sebi in ne okolici. Poslušajte svoje srce, svojo dušo in telo. Le tisto, s čimer se vsi našteti strinjajo, je za vas prava pot. Zaupajte.

Tekst: LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com

 Vas zanima tudi