Numeroskop: Česa nas v resnici ta izredna situacija z virusom uči?

Numeroskop za obdobje od 20. do 26. decembra 2021.

Numeroskop: Česa nas v resnici ta izredna situacija z virusom uči? (foto: shutterstock) shutterstock
20. 12. 2021

Lekcije 51. tedna: 

Kaj pravzaprav je prava vrednost življenja? Česa nas v resnici ta izredna situacija z virusom uči? Bi dejali, da ste zadnji dve leti stopali po poti Ljubezni, svetlobe, sočutja in preprosto... sebe? 

Praznični dnevi so tu! Naj se vrednost nas ne izkazuje preko daril, ki jih podarjamo. Še manj sebe ocenjujte preko daril, ki jih prejemate. Prava vrednost, prava dragocenost, nikoli ne leži v denarju in materialnih dobrinah. Nobena količina denarja vam ne more kupiti iskrene ljubezni, pripadnosti, duhovne in čustvene zrelosti, resničnega zdravja in miru. Seveda nam lahko olajša življenje, a ga v resnici ne bogati.

Življenje bogatite vi. Vaša esenca, vaša predanost, čuječnost in pozornost. Naj bodo zadnji dneva leta ogledalo. Za koga ste se resnično potrudili? Komu želite srečo (četudi ne na način kot vi menite, da sreča izgleda – ali ne ob vas). Ste sebe našteli?

Teden pred nami bo preko zanimivih dejanj pokazal ali se imate radi ali ne. Bodite pozorni na osebe, ki rade prehajajo meje. Opazujte, kdo vas ne ceni, ter koga morda (več) ne spoštujete. Možne so nenadne spremembe in lahko bi se v zadnjem hipu premislili.

Naj nam ti dnevi napolnijo srce in dušo.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Na katero mesto postavljate sebe med prazniki?
  • V kolikšni meri skrbite za počitek in zdravje?
  • Kaj je neprijetnega te dni?

UGODEN ČAS ZA:

  • Preživljanje časa z družino
  • Preživljanje časa sami s seboj
  • Uravnovešanje tujih in svojih potreb

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Lahko bi opazili, da hrepenite po več razumevanja in miru. Želite razjasniti pretekle nesporazume in pa razumeti, zakaj se je nekaj nekje nekoč zataknilo.

Število življenjske poti 2

Ne bojte se postaviti za sebe, karkoli to v danem trenutku pomeni. Morda pa si želite več bližine, morda obratno. Česa si, dragi moji, želite v resnici?

Število življenjske poti 3

Morda pa je čas za nek prav poseben zaključek? Opazili bi lahko, da ste nekaj preprosto prerasli. Odprite se sprejemanju dobrega za sebe. Vse je v redu.

Število življenjske poti 4

Izrazite svoje želje, tako kot jih otroček, ki piše božičku. Odložite občutke krivde in ne-vrednosti. Jih v resnici potrebujete ali so... izogibanje sebi?

Število življenjske poti 5

Pogovor bi lahko pomagal, predvsem dolg pogovor s seboj. Obdajte se z osebami, ki vas imajo rade. Vzemite si več časa tudi za sebe in za počitek.

Število življenjske poti 6

Uživajte v prazničnih dnevih! Uživajte v sebi, v svojih dragih in v samem življenju. Obdaja vas prav posebna energija, ki prinaša nekaj lepega.

Število življenjske poti 7

Nekoliko bolj resnobni boste, zato ne doživite nedolžnih besed kot napad na vas. Več počitka in bolj zdrava prehrana bi bili v tem času dobrodošli. 

Število življenjske poti 8

Čas je za razmah in preseganje vsega, kar menite, da je za vas in za svet možno. Obeta se vam nekaj eksotičnega in nekaj povezanega s tujino ali nepoznanim.

Število življenjske poti 9

Obeta se vam razgiban teden, v katerem opazujte energijo, ki jo prejemate. Bodite izbirčni. Prav vsaka oseba, beseda, gesta, ne sodi v ta čas in k vam. 

Tekst: LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com

Preberite še: