Numeroskop: Potrudite se tudi v neprijetnih dogodkih poiskati nauk in možnost za rast

Kaj pravijo številke za teden od 14. do 20. novembra vam razkriva numerologinja Lili Sorum. 

Numeroskop: Potrudite se tudi v neprijetnih dogodkih poiskati nauk in možnost za rast (foto: shutterstock) shutterstock
14. 11. 2022

Obdajajo nas mojstrske energije, ki pa venomer pomagajo ozaveščati tudi karmične plati zgodbe, ki jo imenujemo življenje.

Energija tedna pred nami nam tako preko nenavadnih misli, uvidov ter malo bolj resnobne energije pomaga razumeti naše lastne karmične zapise in izkušnje. Zato, prisluhnimo sporočilu in namenu za vsem, kar nam ni všeč. Tudi za vsem, kar bi se lahko zdelo kot krivica.

Mi smo tisti, ki lahko spremenimo energijo in tako obrnemo smer dogodkov. Mi so tisti, ki imamo mnogo več moči v svojih (energijskih) rokah, kot se nam večinoma morda zdi.

Zato nas bodo morebitni manj prijetni in veseli dogodki tedna seveda malo pocukali za rokav ravno v tej smeri: ali morda upate, da se bo uredilo samo od sebe? Morda upate, da bo nekdo drug nekaj spremenil, da bo vam lažje.   

To nikakor ne pomeni, da se nam obeta slab teden. Preprosto opozarja, da je v prav vsem možno najti nauk in možnost za rast. 

Pred nami je izvrsten teden za malo drugačne, nenavadne zdrave navade in pa več stabilnosti v odnosih. Namenite več ljubezni, pozornosti in vas samih osebam, ki so sestavni del vašega življenja. Dober sestavni del vašega življenja.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kdo ali kaj je dober sestavni del vašega življenja?
  • Kdo ali kaj vpleta toksičnost v vaše življenje?
  • Kaj vi doprinašate v življenje okolice?
  • Če bi imeli čarobno paličico, česa bi si zaželeli?

UGODEN ČAS ZA:

  • Drugačen način povezovanja v obstoječih odnosih
  • Zdravljenje odnosa z mamo
  • Premagovanja strahu, vcepljenega z vzgojo
  • Ozaveščanja vpliva tujih miselnih vzorcev

 

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Na nek nenavaden način bo potreben pogovor z materjo ali materinsko figuro v vašem življenju – tudi, če vaša mati žal ni več z vami. Bodite iskreni.

Število življenjske poti 2

Nekoliko bolj navihano in z radostjo se lotevajte vsega, kar vas sicer ne veseli. Nekdo bi vas lahko zelo lepo presenetil v tem tednu. Odprite se sprejemanju.

Število življenjske poti 3

Strah je le misel. Kateri lahko verjamete ali pa ne. Je možnost, in ne zagotovilo. Če bi se pojavil strahec, ga boste znali premagati. Verjamem v vas! 

Število življenjske poti 4

Spremembe so tu, a ne za dolgo! Karkoli bi padlo z neba ta teden, previdno.  Najverjetneje se že do konca tedna ne bo obdržalo. Počakajte z odločitvijo.

Število življenjske poti 5

Predvsem za vas velja, da se v ospredje postavlja vaš odnos z materjo in pa način kako vi doživljate materinsko energijo. Opazujte kako izražate svojo.

Število življenjske poti 6

Razum se bo vklopil in se bojeval s srcem. Zavoljo nečesa lepega iz preteklosti, ne zavrzite lepše prihodnosti na drugačen možen način. Spuščajte.

Število življenjske poti 7

Odločneje se izrazite v pogovoru s tistimi, katerih se morda malo bojite ali pa so za vas avtoriteta. Bodite jasni in razločni. Nekaj se bo kar samo uravnovesilo. 

Število življenjske poti 8

V življenju dajemo in sprejemamo. Kateri del nekoliko zanemarjate? V tem času se od vas pričakuje, da spustite pretekla razočaranja glede ranljivosti.

Število življenjske poti 9

Pred vami se vije nova, drugačna pot – zato naj po njej ne stopa stari ''vi''. Vsi dvomi in slabe izkušnje naj postanejo učitelji in ne več ovira. Varni ste. Vi.

Vas zanima tudi: