Elementi in počutje od 3. do 9. avgusta 2016

Vzemite si nekaj časa zase in se popolnoma prepustite.

Elementi in počutje od 3. do 9. avgusta 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
3. 8. 2016

OGNJENA ZNAMENJA: Oven, lev, strelec

Dobili boste nekaj svežih podatkov, ki jih boste preverili. Na službenem in zasebnem področju bo v sredo zelo napeto. Zaradi novih zadev vam bodo določene stvari postale precej bolj jasne. Vseeno ne bi bilo odveč, če bi preverili njihovo resničnost. Krepko ga boste polomili, če se boste s kritičnimi besedami znova lotili nadrejenega, še posebej, ker tokrat zares ni kriv. Misli vam bodo begale na vse strani, le tam, kamor bi jih morali usmeriti, vam jih ne bo uspelo zadržati. Le kaj se dogaja z vami. Samozavestno boste v petek stopili v akcijo in tudi rezultati bodo presenetljivi.

Nadrejeni bo imel poštene namene, kar se bo tudi izkazalo. Ko se boste lotili pomembne naloge, nikar ne filozofirajte, ampak krepko zavihajte rokave in stopite samozavestno v akcijo. Rezultat bo nepričakovan. Prijatelj ima poštene namene, zato nikar ne dvomite o njegovih namerah. V nasprotnem primeru ga boste prizadeli s svojim razmišljanjem. Nič zato, če ljudje okoli vas mislijo, da so vaša dejanja v zadnjem času povsem nesmiselna. To je pač njihova težava, pomembno je le, da vi veste, zakaj ste se tako odločili. Bodite previdni, kajti nekdo vam želi škodovati. Pomembnega vprašanja v službi v ponedeljek ne potiskajte v ozadje, saj se bo vse uredilo. Spustili se boste na realna tla.

Počutje: 4/5

Zdravje: 3/5

Posel: 5/5

Finance: 5/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 2/5

ZRAČNA ZNAMENJA: Dvojčka, tehtnica, vodnar

V sredo še ne boste čutili prave ustaljenosti. Viharji vas bodo premetavali in zahtevali razumske odločitve. Z bližnjim se bosta sicer pogovorila. Čeprav ni šlo za vašo napako, bodo nekateri poskušali največji delež neuspeha prevaliti na vaša ramena. Takšnemu početju se morate vsekakor upreti. Nedavni uspeh bo v četrtek v vas spet vzbudil veliko tekmovalnost. Vseeno jo poskušajte brzdati, da ne boste zgoreli v preveliki želji po novem uspehu. Čeprav dobro veste, da imate prav, se raje ne zapletajte v dolge in nesmiselne razprave. Verjemite, zares je škoda časa in energije za takšno početje.

Znali boste pokazati svojo plemenito naravo in tudi v svojem svetu boste izoblikovali sistem, ki vam bo odkril pravi pomen. Veselje bo v petek z vami! Ugodnosti vam bo uspelo izkoristiti tako, da boste znova zadovoljni. Zagotovili si boste varnost. Sorodnikovo ponudbo boste sprejeli kot sijajno idejo. Ne iščite podpore pri nekom, ki se je večkrat izkazal kot nezanesljiv. Tokrat se morate znajti sami. Ne oklevajte preveč glede začetka neke dejavnosti. Ne pustite se zmesti, saj imate prav. Stojte za svojimi besedami in dejanji. Rezultati bodo očitni in pozitivni, vi pa zadovoljni!

Počutje: 4/5

Zdravje: 3/5

Posel: 5/5

Finance: 5/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 2/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: Bik, devica, kozorog

Sreda bo obarvana z optimizmom. Vse se vam bo zdelo enostavno, zato bodite pozorni, da ne boste odreagirali preveč površno. Finance vam bodo povzročile nekaj preglavic, saj se na nekoga nikakor ne boste mogli zanesti. Zato bi bilo dobro, da si naredite še kakšno drugo rezervo. Delo bo dinamično, cilji bodo dolgoročni in pozitivni, problem bo le izplačilo, na katero bo žal treba še nekoliko počakati. Nikar ne bodite tako pesimistični, kar se tiče opravljanja težje naloge, ki je pred vami, saj si boste s tem samo priklicali negativno situacijo. Za vsakim dežjem posije sonce.

Vikend bo poln sveže energije in norih načrtov, v katere trdno verjamete. Pogumno naprej. Čim več si boste upali, tem bolje vam bo šlo. Odločnost, ki jo boste pokazali, bo marsikomu zaprla usta. Znašli se boste v vlogi posrednika in svoje delo opravili zelo dobro. V ponedeljek boste znova vzpostavili ravnovesje pri sodelavcih. Obveznosti boste sprejemali kot izziv in priložnost, da se izkažete. Izjemno komunikativni boste in odprti za dobre prijateljske odnose. Ko se boste odločali med dvema idejama, izberite bolj ugodno zase. Ne imejte velike želje po izstopanju, saj je to lahko zelo naporno. Znašli se boste na velikem razpotju, na razpolago pa boste imeli le dve možnosti.

Počutje: 4/5

Zdravje: 3/5

Posel: 5/5

Finance: 5/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 2/5

VODNA ZNAMENJA: Rak, škorpijon, ribi

Slutite, da boste tokrat imeli zadnjo besedo. To se vam je v preteklih dneh zdelo kot nemogoča misija. Samski, lahko si obetate srečanje, ki bo povsem neobičajno. Spet vam je všeč nekaj, kar je ubralo čudne in nenavadne poti, toda tokrat se stvari vračajo v ravnovesje. Doma se v četrtek odzovite na podlagi občutka, pozabite na preračunljivost. Nekemu sestanku se ne morete izogniti, čeprav bi radi storili vse, samo da vam ne bo treba iskati novih rešitev. Dogaja se vam preveč stvari hkrati, zato boste napeti. Odločili se boste in v petek naredili pomembne korake naprej. Veter sprememb vas bo ojačal in vam pokazal pravo pot.

Daleč v ospredju bo uspeh, povezan z vašim izobraževanjem. Skrbno se boste prepustili urejanju obveznosti in se posvetili določenim zadevam. Pri tem boste precej vneti in občutljivi. Pazite tudi na zdravje. Ugotovili boste, da vaše težave niso tako resne, kot je sprva kazalo. Seveda to še ni razlog za zmagoslavje. Imeli boste najboljše razloge, da sprejemate obveznosti z realnega vidika. Spremembe vam bodo prinesle veliko samozavesti in motivacije. Imate dovolj energije, da začnete uspešno reševati vse stvari v svojem življenju, ki ste si jih zadali in jih še niste rešili, in čas je, da se lotite novih izzivov. Bodite strpnejši do ljubezenskega ali poslovnega partnerja, ki vam je večkrat dokazal, da nimate prav, saj bo v nasprotnem primeru zameril.

Počutje: 4/5

Zdravje: 3/5

Posel: 5/5

Finance: 5/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 2/5

horoskop.si