Elementi in počutje od 7. do 14. 10. 2015

Kako se boste počutili v svojem elementu v prihodnjih dneh?

8. 10. 2015

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

V začetku tedna boste deležni drobnih pozornosti. Želite si tudi nekaj konkretnih korakov in sprememb. Zato poskusite nekako prepoznati majhne namige in uživajte v spogledovanju. Že iz navade boste previdni, vendar nimate razlogov za predolgo razmišljanje in tehtanje. Ravnajte se po občutku, posebno glede zgodb, ki se pravzaprav ponavljajo in vas nekoliko vznemirjajo. Bodite bolj jasni in konkretni, tako kot se za vašo samopodobo spodobi. Tako si lahko obetate napredek.

Nova ljubezenska priložnost, ki se bo pokazala v sredini tedna, bo povezana s prijateljskim odnosom. Čim prej storite nekaj več za svoje zdravje in vitkejšo postavo ali pa poskusite utrditi mišice. Pri delu še ne veste, kako bi zadeve uredili, čeprav boste vsaj na pol poti, ki vodi k zmagi. Nenehno odlašate z urejanjem pomembnih zadev, kar vas lahko drago stane. Pohitite, da ne boste prepozni. Tudi v odnosih se lahko pojavijo ovire, morda zato, ker vas je strah nečesa. Vaše zasebne zadeve bodo prav kmalu rešene, zato vas naj ne skrbi. Najprej pa prisluhnite šestemu čutu, ki vam lahko pomaga celo pri najbolj zahtevnih opravkih.

POČUTJE: 4/5

ZDRAVJE: 3/5

POSEL: 3/5

FINANCE: 4/5

STRAST: 4/5

INTIUTIVNO: 4/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Poskusite se zaščititi pred napadom slabe volje, ki se bo pojavila v prvi polovici tedna v vaši bližini. Raje sprejmite vse skupaj, kot da bi nenehno razmišljali o morebitnih aktualnih dogodkih in zamudah. Stvari boste videli v drugačni luči, nov začetek sicer ne bo lahak, toda vsekakor se vam splača poskusiti, saj se zavedate, da sicer ne bi bili sproščeni in zadovoljni. Pogumno nadaljujte svojo pot.

Preveč se obremenjujete, namesto da bi nekaj pomembnega preprosto preložili do trenutka, ko vam bodo zadeve bolj pisane na kožo. V ljubezni in odnosih ne boste ravno blesteli, saj ne boste zadovoljni s sabo. V drugi polovici tedna boste precej izpostavljeni, toda kljub temu se boste izkazali z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo. Nič napačnega ne bo, če poskusite znova.

Okoliščine, ki so vas skrbele, ste dokaj dobro ocenili in ostane vam le še to, da se potrudite po najboljših močeh. Poskusite pomagati nekomu, ki vas očitno še potrebuje. Svetujete drugim, sebi pa ne znate pomagati. Nimate dovolj moči, da bi to priznali. To, kar se dogaja v vašem zasebnem življenju, naj ostane le med štirimi stenami. V zadnjih dneh tedna prihaja več pozitivnih dogodkov.

POČUTJE: 5/5

ZDRAVJE: 4/5

POSEL: 4/5

FINANCE: 2/5

STRAST: 3/5

INTIUTIVNO: 2/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Iskali boste bližino nekoga, ki vam lahko razloži bistvo dogajanj v vaši okolici. V prvih dneh tedna si boste vzeli najboljše zase, tudi ob nekoliko vznemirljivem srečanju. Imeli boste veliko idej, srečevali boste zanimive ljudi. Preberite si kaj o zadevi, ki vas zanima. Na področju čustev vam določene zadeve ne bodo ravno najbolj jasne, še zlasti proti koncu tedna, ko boste zmedeni.

Spremljajo vas srečne okoliščine, v katerih pa ne uživate toliko, kolikor bi radi. Ne oklepajte se enih in istih navad, saj vas je to že velikokrat ustavilo. Kombinacija planetov vam v drugi polovici meseca tedna zagotavlja spretnost z besedami. Iz druženja se bo po naključju rodila dobra poslovna zamisel, ki vam obljublja počasen, vendar donosen napredek. Vzemite si več časa za najtežje opravke, ki vas obremenjujejo.

Življenje bo očitno še vedno polno presenečenj, posebno glede ustvarjalnosti, toda morali boste pokazati več poguma. Želite si več zabave, razvedrila in prijetnih stikov, zato se družite. Srčna oseba bo razumela vaše namige brez odvečnih besed. Tudi zdravje se vam počasi izboljšuje.

POČUTJE: 4/5

ZDRAVJE: 4/5

POSEL: 3/5

FINANCE: 4/5

STRAST: 2/5

INTIUTIVNO: 3/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

V prvi polovici tedna boste nekoliko malodušni, v ljubezenskih odnosih pa celo nepotrpežljivi, kar se vam ne dogaja pogosto. Vseeno bodite obzirni, ne glede na svoje resnične želje. Zelo razigran čas, mnogo obiskov in veliko komunikacije prihajajo v drugi polovici tedna. V odnosu z družinskimi člani se lahko vznemirjenje prevesi v stres.

S strogo disciplino ne boste imeli najboljše izkušnje. Ostalo je še veliko nedorečenega, kar bi morali preveriti. S čakanjem brez dejavnejšega koraka zagotovo le zapravljate čas. Poskusite izboljšati svojo odpornost. Ne razlagajte predolgo, zakaj ste se odločili za določeno zadevo, le izpeljite jo. Posvetite se učenju novega gradiva kot tudi preučevanju pomembnih listin. Le tako boste napredovali na osebnem področju.

Tokrat se vrtite v začaranem krogu, ob občutku, da je na ljubezenskem področju vse preveč ustaljeno, brez namigov, da lahko pričakujete poglobitev. V drugi polovici tedna sledi manjša zjasnitev. Razmišljali boste o finančnem področju in iskali prave rešitve. Porodilo se bo veliko zanimivih idej. Čas bo prinesel spremembe, zato se le spontano prepustite in uživajte v dogajanju.

POČUTJE: 3/5

ZDRAVJE: 3/5

POSEL: 2/5

FINANCE: 3/5

STRAST: 4/5

INTIUTIVNO: 4/5

horoskop.si