Elementi in počutje od 9. do 15. 3. 2016

9. 3. 2016
Deli
Elementi in počutje od 9. do 15. 3. 2016 (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Rakom, škorpijonom in ribam bodo zaživeli stari načrti, tudi v povezavi z novostmi glede službe.

OGNJENA ZNAMENJA: oven, lev, strelec

Veliko bo dela, vendar boste v sredo vse, kar boste počeli, vlagali veliko estetskega čuta in harmonije. Odnosi s sodelavci bodo prijetni, na trenutke pa bodo od vas zahtevali, da se prilagodite. Izbrali boste pravi trenutek za konkreten pogovor, posvet ali poslovno srečanje. Z ljubljeno osebo lahko nadoknadita zamujeno. Lepše bo, glede na to, da bosta oba veliko bolj sproščena. Tokrat boste na stvari gledali v povsem drugačni luči, saj se vam odpirajo zanimiva obzorja, ki vas bodo razveselila. Ljubljena oseba vam zaupa in računa na vas.

Mučite se z nekimi ostanki preteklosti in prenašati morate nekoga, ki se očitno ni sprijaznil z vajinim dogovorom. Zadeve se spreminjajo in prepričali se boste o resničnosti nečesa. Tokrat bo ugoden čas za učenje, urejanje denarja in za druženje s prijatelji. Na tekočem boste z vsemi informacijami, obenem pa boste izvedeli še nekaj več, kot ste upali. Nekaj pomembnih novic prihaja od prijatelja. Ne morete se hitro odločiti, kar vas bo ves čas vznemirjalo. Nekaj nepričakovanih opravkov bo, zato se ne pustite motiti.

Počasi se boste prebili v ospredje, toda vprašanje je, ali vam bo to dejansko všeč, posebno če je v zraku še nekaj nepojasnjenega, čeprav tega ne priznate zlahka. Vse bi radi rešili s pogovorom, sicer pa so v ljubezni navadno drugačna pravila in tokrat se lahko zaplete tudi brez vaše krivde. Ne iščite razlage za vsako ceno.

Počutje: 5/5

Zdravje: 4/5

Posel: 5/5

Finance: 5/5

Strast: 4/5

Intuitivno: 3/5

ZRAČNA ZNAMENJA: dvojčka, tehtnica, vodnar

Izredno samozavestni boste, zato se lahko podate na pot ali v dobro družbo, ki vas vodi v razigranost. Predlagajte kaj novega, saj lahko svoje zamisli predstavite brez ovir. Tokrat imate veliko priložnosti za tople in srčne odnose. Marsikomu, ki bo šel prek večjih zapletov, bo vaša sočutna in ljubeča narava prinesla več zadovoljstva. Čakate na neko sporočilo, namesto da bi sami storili kakšen korak naprej in se usmerili k boljšim rezultatom. Z nekom se ne morete razumeti in kmalu boste odnehali. Nikar ne vztrajate v petek glede stvari, ki jih nikakor ne morete končati. Ne bodite med tistimi, ki vedno znova ponavljajo iste napake, v praznem upanju, da bo vse drugače.

Na poslovnem področju lahko napredujete, toda počasi, korak za korakom in premišljeno. Poravnajte stare račune, posebno če dolgujete prijatelju. Mehka in počasna energija, ki sili v preteklost, vas bo v soboto zmotila. Čim prej bi želeli naprej, v prihodnost, ne pa da vas čustva, spomini in ljudje okrog vas vlečejo v preteklost. Računajte na nekaj zapletov, še zlasti pri novih nalogah.

Ljubezen je pod vprašajem, saj točno veste, kaj bi radi slišali, vendar pri dragi osebi opažate veliko nerazumevanja. Ne postavljajte vprašanj, če že vnaprej veste, da nanje ne morete dobiti pravega odgovora. Na poslovnem področju se določene metode morda niso obnesle, sicer pa je to le vaša lekcija.

Počutje: 3/5

Zdravje: 3/5

Posel: 3/5

Finance: 3/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 5/5

ZEMELJSKA ZNAMENJA: bik, devica, kozorog

Pričakovali ste ugoden odgovor na svojo prošnjo. Stvari se bodo zasukale v drugo smer. Le navidezno boste ostali mirni, v resnici se bojujete s svojimi čustvi. Z ljudmi boste hitreje našli skupne točke, veliko bo pogovorov, ki vas bodo sproščali. Pogovorite se z ljubljeno osebo, ne preveč zares, bolj lahkotno in razigrano. Na marsikaj boste gledali iz nekoliko drugačnega zornega kota. Določeno sporočilo vas bo prepričalo, da bo zgodba imela več različnih odtenkov. Pazite, če gre za poslovne interese. Naj vas vodijo izkušnje, posebno pri študiju in glede potovanja v večji družbi, ki vam bo pisano na kožo.

Luna vas še vedno ščiti, kar obeta boljšo odpornost in dobre zamisli. Od obdobja, ki je pred vami, ste pričakovali veliko več, nekdo pa vam je očitno še vedno le prijatelj ali pa le sodelujeta. Od pojasnitve ne odstopate, saj vas vse skupaj vznemirja. Bodite spontani, posebno če se vam napoveduje srečanje z nekom, ki ga nekaj časa ni bilo v vašem življenju.

Srčni utrinki bodo posebno močni in bleščeči v nedeljo, kar vam bo všeč. Veliko pozornosti bo na zadevah, povezanih z domom. Več verjetnosti je, da bo nekaj tudi stresa in da se bo treba odpreti spremembam. Čeprav jih ne marate, bodo dolgoročno pomembne. Neko sporočilo zamuja, sicer pa imate še rezervni načrt in očitno je napočil pravi trenutek, da ga uresničite. Pri tem bodite kratki in jedrnati ter ne komplicirajte.

Počutje: 4/5

Zdravje: 2/5

Posel: 4/5

Finance: 2/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 2/5

VODNA ZNAMENJA: rak, škorpijon, ribi

Z nekom se boste videli še prej, kot ste predvidevali. Tokrat boste imeli dovolj časa, da se mu posvetite. Zaživeli bodo stari načrti, tudi v povezavi z novostmi glede službe. Imate dobre zamisli, toda kaj, ko vas še vedno ustavlja nekaj napetosti in obremenitev. Pojasnite, kako se počutite, saj je nemogoče ustreči prav vsem. Čutite, da se boste z nekom srečali.

Tokrat boste dobro pripravljeni in zagotovo ne boste brez besed. Ne ostanite pri enem in istem, lahko si postavite nov cilj. Pohitite in izkoristite ugoden trenutek v petek. Nekdo vam očitno še vedno veliko pomeni, čeprav bi se morala pogovoriti tudi glede starih, še vedno navzočih zoprnih vprašanj. Premislite, ali morda preveč ponosno čakate na druge, potem se vam vedno znova zdi, da so vas pozabili. Predpogoj za rešitev vsega sta le odkrito soočenje in pogovor. Drugim sijajno svetujete, vi pa ste povsem zmedeni in občasno zaidete na popolnoma napačno pot. Zase nimate pravega recepta, vse bo stvar le trenutnega občutka.

Življenje bo v ponedeljek od vas zahtevalo, da iščete možnosti za zaslužek ali kako drugače urejate zadeve, povezane z materialnim odnosom. V partnerstvu bo pot do partnerja zahtevna. Ni še pravi trenutek za ljubezensko akcijo, zato pa se lahko osredotočite na poslovne podvige. Z denarjem boste spretni, z ljubljeno osebo pa je v torek mogočih še nekaj nesporazumov.

Počutje: 4/5

Zdravje: 3/5

Posel: 5/5

Finance: 3/5

Strast: 3/5

Intuitivno: 5/5

horoskop.si