Izkoristite ognjeni vpliv današnje super polne lune

V nedeljo, 16. oktobra 2016, se bo v nebo zopet dvignila super polna luna, zato lahko pričakujemo kozmični premik v energiji. Vpliv spremembe vibracij nam lahko prinese nekaj pozitivnih premikov v življenju.

Izkoristite ognjeni vpliv današnje super polne lune (foto: Profimedia) Profimedia
16. 10. 2016

Luna, ki je v svoji dovršitveni fazi, se bo danes zvečer na svoji orbiti najbolj približala Zemlji, zato bo z Zemlje videti precej večja in svetlejša kot običajno. Po podatkih NASE je v času opisanega pojava Luna lahko videti večja za kar 14-odstotkov in svetlejša za 30-odstotkov.

Današnja super luna bo v znamenju Ovna, kar prinaša aktivno, živahno in ognjeno energijo. Oven slovi po številnih močnih kvalitetah, ki jih ob današnji super polni luni lahko izkoristite sebi v prid:

Čas za zdravljenje

Ne gled na to, ali so vaše rane telesne ali duševne narave, zavedne ali nezavedne, to je idelen čas, da se osredotočite na njihovo celjenje in zdravljenje. Ko se zavestno osredotočite in naredite vse, kar je v vaši moči, da bi se osvobodili bolečine in trpljenja, postnete močnejši in boljši.

Priložnost za premik naprej in akcijo

Na obzorju so številne nove zanimive priložnosti, ki jih velja izkoristiti in se premakniti naprej v življenju. Če pri sebi še niste počistili vsega, potem ukrepajte takoj in naredite prosto pot spremembam, ki prihajajo. Ne zamudite odličegan časa za delovanje in se aktivirajte.

Čas za dokončevanje

Luna v Ovnu je zelo koristna pri dokončevanju projektov, ki ste jih zavlačevali. Dala vam bo energijo za nov zagon, ki jo velja izkoristiti.

Osvobodite se 'strupenih' odnosov

Če se vrtite v družbi 'toksičnih' ljudi, je zdaj čas, da ponovno ocenite odnose, ki vas bolj ali manj oviraju na poti. Če nekdo ni vreden vašega truda in stresa, se distancirajte od njega.

Bodite zavestni in pozorni na svoj ego

Ne pustite, da vam zavlada občutek lastne pomembnosti. Oven je lahko zelo domišljav, zato se hitro ujame v zanko svojega ega. Ostanite prizemljeni in stvari bodo potekale gladko.

Na slpošno bo premik v energiji, ki spremlja pojav super polne lune, izjemno pozitiven. Če se boste sprostili in prepustili toku, se boste lahko bolje povezali s to energijo, kar bo prineslo pozitivne spremembe. Bodite pripravljeni nanje.

Povzeto po www.sun-gazing.com

Preberite tudi: Vpliv planetov v nedeljo: Smeh in zabava v družbi

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri