Jesensko enakonočje (22. septembra) prinaša veliko spremembo energij

Jesenski ekvinokcij je lahko razlog, da se številni počutite nemirno, vendar ne skrbite, že od jutri dalje bo drugače. Letošnje septembrsko enakonočje pomeni veliko prelomno točko, ko se bomo osebnostno usklajevali s svojimi notranjimi potenciali. Kaj nam torej prinaša ta veliki preskok energij?

22. 9. 2017

Današnje enakonočje bo prelomna točka, ki je sovpada s prehodom Sonca iz znamenja device v znamenje tehtnice. Tehnica je znak, ki stremi k splošnem ravnovesju in življenju v harmoniji z drugimi ljudmi. To znamenje nam pomaga gledati na življenje z veliko mero empatije in z vidka medsebojnega sožitja. Povedano drugače: tehnica nas poziva k temu, da postanemo najboljša verzija samega sebe.
Izkušali bomo veliko novih stvari, zgodil pa se bo predvsem ogromen premik v energijah. Četudi smo v letošnjem letu vajeni velikih energijskih premikov, se bomo tokrat predvsem osredotočili na usklajevanje svojih ciljev s svojim notranjim potencialom. Poudariti velja, da gre zdaj za zares velik preobrat energij, tudi za našo Zemljo, saj se v naravi še vedno prerazporeja energija, ki jo je ta absorbirala med avgustovskim popolnim Sončnim mrkom.
Enakonočje nas vabi, da se ozremo vase, k svojemu središču. Sprejeti bo potrebno dobro skupaj s slabim, druge izbire ne bomo imeli, vendar vesolje nikakor ne bo pritiskalo na nas z nerešljivimi izzivi. Pred velikim preobratom je čas za predih in upočasnitev, da se bomo lažje osrediščili in energijsko uravnovesili.
Tako se bomo v zadnjih mesecih leta 2017 ukvarjali predvsem s stvarmi, ki smo jih odlagali, in posledično zaživeli v novi realnosti. Septembrsko enakonočje bo zmehčalo naša srca in celo najbolj neprijetna čustva. Zaupati boste morali predvsem svojemu notranjemu glasu in sprejeti vse, kar bo prišlo skupaj s tem izzivom. Na začetku se boste zaradi premika morda počutili čudno in izčrpano, vendar se bodo energije kmalu uskladile. Četudi ne moremo spremeniti preteklosti, lahko okusimo novo prihodnost, ki je lahko čudovita.
Vaša kreativnost bo tokrat na visoki ravni, zato je priporočljivo, da si vzamete čas za premislek, kaj si želite izkusiti in izpolniti do konca letošnjega leta. S temeljitim premislekom boste zastavili odlično osnovo ter se uspešno pripravili na zaključek leta. Energija, ki nas bo oblila, bo pomirjajoča, saj bo uskladila neprijetna čustva.

Dopustite, da vas energijski tok pelje k zaželenemu in uživajte v trenutkih velikih sprememb.

povzeto po: inhalepositivevibes.com