Kiron - vaša zdraviteljska roka, rana in bolečina

Zdaj bo Kiron v povezavi z Neptunom ključnega pomena za vašo duhovno rast. Kiron je v znamenje ribe vstopil prvič od maja do julija 2010, se potem za nekaj mesecev vrnil nazaj v vodnarja, dokončno pa se je pridružil Neptunu v ribah aprila 2011. Tukaj ostane vse do marca, leta 2019.

4. 3. 2013

Z vstopom Kirona v znamenje rib se začenja pot krepitve duhovnega načrta, Neptun pa začne odražati pravo notranje bistvo vsakega posameznika. Že od aprila 2011, ko sta Kiron in Neptun prišla skupaj, se je odprlo veliko novih poti, ki se odpirajo in postanejo vidne za tiste, ki se zavedajo duhovnega bistva v materialnem svetu. Življenje je vse okoli vas in Bog je stvarnik življenja.

Če ne želite zamuditi tega vidika, je vsak trenutek dneva pomemben, zato je zdaj čas, da snamete 'plašnice', ki jih morda še vedno nosite na glavi, kajti zdaj je življenje velika moč, odgovornost in je resnično bistvo vašega Namena, tukaj in zdaj. Ker se je veliko starih 'struktur'začelo podirati, se je za številne pojavil občutek, da so v stanju nekakšnega nereda. Fasade razpadajo, za to ima zasluge seveda Pluton, ki je še vedno v kozorogu, s tem pa omogoča, da se vizije vaše prave poti začenjajo pojavljati za tiste, ki se lahko vidijo in so zmožni videti prek zunanjih situacij.

Kiron in Neptun že od leta 2011 pravzaprav ločujeta med tistimi, ki lahko vidijo, in tistimi, ki so zgrešili svoj namen življenja.

Zdaj se kaže velik potencial, ki se bo izražal skozi dogodke ... Med Zemljo in človeštvom, saj Kiron v ribah zahteva, da napolnite svoje zunanje prazne okvirje z intuicijo, notranjim razumevanjem resničnega bistva in smislom življenja. Priložnosti se bodo izražale skozi prisotnost in vašo Izbiro med dvema svetovoma – zunanjim ali notranjim svetom, kateri naj ima moč za vas.

Polje izbire vključuje tudi dopuščanje zunanjega kaosa, ki ni v skladu z vašim notranjim svetom. Lahko pa izberete, da ohranite svoj notranji svet miren, stabilen in bo intuitivna prisotnost na vsakem koraku, v času sprememb, tranzicije, kaosa in preobratov. Izbire bodo neizbežne, in te odločitve bodo vidne kot vaša osebnost v zunanjem svetu, ki je in bo še vedno v tranziciji.

Kiron predstavlja neke vrste 'bonus točke' na vaši poti, ko se srečujete s svojimi pomanjkljivostmi, bolečinami in ranami. In prav te vam prinašajo na koncu bonus točke, ki jih unovčite skozi svojo lastno modrost in moč zdravljenja. Na vaši poti življenja se tako kot vsak srečujete s svojimi pomanjkljivostmi, ranami in bolečino. Težnja je, da navadno za vse te rane krivite druge ali da so krive razmere teh globokih izzivov in brazgotin, ki so posledično nastale v vašem življenju. Resnica pa je, da Kiron opozarja na vrsto kvalitet in na področja iz vašega življenja, saj vam skozi priložnosti daje možnosti razumevanja in s tem nesebično dajanje in rast na lekcijah, ki ste jih na tej poti bolečine morali ozavestiti.

Obstaja pet lastnosti Kirona, od katerih ima vsaka svojo raven (duhovne) zavesti, s katerimi bi lahko zapolnili luknje, rane in bolečine, vseh izzivov ... Tako se boste v tem času lahko srečevali s sledečimi vsebinami:

Strpnost je prva. Sami lahko prenašate položaj s potrpežljivostjo in ste potrpežljivi tudi do tistih, ki so ustvarili to pot bolečine.

Druga je sprejetje. Konec koncev se morate zavedati, da je to stanje, ki vam je pravzaprav dano z namenom, čeprav je videti, da je nepravično, vam tako ali drugače še naprej kaže izgovore za ne videti priložnost v situaciji. Vaša nezmožnost, da bi pogledali vase in iskali znotraj nekaj, da bi zapolnili te rane, določa, da se boste še naprej obešali na nepravičnost, ostajali jezni in za vse krivili druge.

Tretje je razumevanje. Morda ne boste mogli razumeti, zakaj je vse to bilo potrebno in se je moralo zgoditi in da vas je prav to na koncu pripeljalo do dna vaše duše. Toda nagrada za sprejemanje položaja je ravno razumevanje.

Četrto je spoštovanje. Zakaj? Da bi lahko cenili položaj in da bi videli pozitivno stran okoliščin. Skozi bolečino lahko vidite priložnost, da se napolnijo te rane z nečim čudovitim, kot je iskanje božjega dara rasti. Na novo raven razumevanja lahko pogledate skozi novo videnje in takrat veste, da so vam te omogočile pravzaprav nekaj izjemnih okoliščin.

Peto je videti situacije z ljubeznijo, videti svoje rane kot nekaj čudovitega in dobrega, saj so vam prav te situacije pomagale na poti rasti. Tukaj imate priložnost, da se odzovete na okoliščine, drugače od tistih posameznikov, ki so ustvarili vaše rane, in delujete drugače. Ne le kot odziv na boleče situacije. To razširja vaše razumevanje celovitosti v vašem kozmičnem razumevanju vašega božanskega načrta, ko iz ranjenca in ranitelja postajate zdravitelj.

Zdaj boste morali vložiti dodaten napor, da se znebite nezaslužene krivde. Zato ne tavajte po svetu in ne iščite ljudi, ki jih je treba rešiti, vsaj dokler prej niste rešeni sami.

Zdaj bo vaša priljubljena igra 'žrtev' še kako aktualna, saj boste na vsak način skozi manipulacijo želeli pozornost, zakaj nekdo ni bil ob vas takrat, ko ste ga tako potrebovali, kajti če bi vas imel rad, bi moral biti ob vas. Zdaj bi se znali soočati s svojo lastno Iluzijo, svoje resnične odgovornosti zase in nenavezanosti. Ta bi lahko posledično prinesla na plano bolečino izgube zvestobe dane besede, ki bi lahko prinesle izgubo vere, samo zaradi vaših 'egoističnih' pričakovanj.

No, v takem trenutku se zna postaviti vaš ego nad resnico in vam stanje opravičiti, kako zelo je on sam duhovno napredoval, medtem ko bo še vedno gledal skozi prizmo starega, skozi Iluzijo, a je ključna situacija pravzaprav moment, ko bi mu skozi videnje uspelo prepoznati vzorec žrtve in stopiti čez. Faza prebujenja je zdaj neusmiljena.

V nekem trenutku lahko postanete zagrenjeni, polni sami sebe in zaprete nekdaj zelo odprto srce, v želji, da se izognete vsaki nadaljnji bolečini in razočaranju.

Ko je Kiron v ribah, lahko razočaranja ali izdajstvo spodkopljejo vašo povezavo s svetom, ustvarja vas lahko hladne in nezaupljive. Rajši, kot da se obračate nazaj na svoja prepričanja, boste zdaj imeli lekcijo, da spoznate, da se stvari dogajajo z razlogom.

Ko enkrat spoznate, da vaše trpljenje ni brez koristi, vas to izgubljanje vašega zaupanja lahko dejansko obogati, z namenom, da se odprete (svoje rane) svetu in delite, kaj ste se naučili iz bolečine. Dajte in namenite svoj čas vzrokom, ki gojijo vaše zaupanje v človeštvo, v višje namene, ali skupinam, ki vas ponovno povežejo – tako v duševnem, duhovnem ali naravnem svetu.

Iz srca za vas, namaste. Shana, www.MyChi.si