Lunin mrk - čas odpuščanja

V čau Luninega mrka lahko dobite odgovor na vprašanje: Kaj želim dokončati? S čim želim prekiniti? Zaključevanje se lahko navezuje na konec poslovnega projekta, prekinitev slabih navad ali odnosov.

28. 9. 2015

Notranje ravnotežje

Luna simbolizira notranji svet občutkov, tega, kar je skrito, kar nas poganja iz globin lastnega bitja. Lunini mrki so tako povezani z našim notranjim svetom, v katerem se dogaja nekaj, kar zahteva našo pozornost - to je lahko čustvo, doživetje ali frustracija. To je čas, ko so občutki zelo močni in silijo na površje. Srečati se z lastno temo pomeni na simbolni ravni prepoznavati dogodke, ki se odvijajo v naši notranjosti, in njihov vpliv na naše želje, odločitve, postopke, ki so nas pripeljali tja, kjer smo.

V drugih ljudeh in situacijah lahko sebe vidimo zelo intenzivno, resnično. To je trenutek resnice, v katerem lahko sprevidite nekaj, kar vam morda ne bo všeč - podobno kot v ogledalu opazite, da ste razmršeni ali imate podočnjake, česar se prej niste zavedali. Zato je to primerno obdobje za popravilo vsega, kar želite. Čeprav je v življenju veliko podobnih priložnosti, vedno nismo pripravljeni spregledati in videti. Čas Lunnih mrkov je še posebej intenziven v tem smislu, saj nas prisili, da se pogledamo v ogledalo.

Zaključevanje zadev

Lunin mrk označuje začetek obdobja (ki lahko traja pol leta), v katerem imamo priložnost zaključiti stvari, ki smo jih začeli, a smo z njimi zavlačevali, se jim izogibali in odlagali njihov zaključek. To je odlično obdobje za delo na sebi, za korak naprej v razvoju notranje modrosti, za razvijanje intuicije, primeren za meditacijo in opuščanje vseh negativnih odnosov, navad in bolečin. To je obdobje sproščanja in odpuščanja.

Naj vas ni strah zakorakati v lastno notranjo temo, le tam se lahko zares srečamo samo s sabo. Potrebno je odpustiti samoemu sebi, se objeti, spregovoriti s svojim notranjim otrokom in se z njim igrati. S sestopm v temo odkrivamo veličastna prostranstva svojega notranjega sveta, ki ga imamo priložnost osvetliti z ljubeznijo svojega srca in se globoko obnovti.

Septembrski Lunin mrk

V čau Luninega mrka lahko dobite odgovor na vprašanje: Kaj želim dokončati? S čim želim prekiniti? Zaključevanje se lahko navezuje na konec poslovnega projekta, izpita, ki ste ga opravljali že večkrat, ali na prekinitev slabih navad in odnosov. Morda boste začutili potrebo po prenehanju kajenja, prekomernega uživanja sladkarij, morda boste začutili klic po zaključku obremenjujočega ljubezenskega odnosa.

Lunin mrk 28. septembra bo prinesel veliko notranjega nemira in močnih občutkov še posebej tehtnicam, ovnom, rakom in kozorogom in vsem tistim, ki imajo podznak v enem od naštetih znakov.

Senka Ljubić, astrologinja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri