Novoletni mlaj: Nov začetek spremljajo močna čustva

Mlaj v splošnem zaznamuje nove začetke, zato je novoletni mlaj, ki bo nastopil 1. januarja 15 minut čez poldne v Kozorogu, še toliko bolj simboličen in močan.

1. 1. 2014

V tem času bodo marsikoga prevevala intenzivna čustva navdušenja in vzhičenja, prebudila se bo močna želje po spremembi in akciji, hoteli bomo čim prej zavihati rokave in se motivirano vrgli v nova dela. Mnogi drugi se bodo ta dan odpravili na zabavo in si privoščili več kot po navadi.

Po drugi strani ima novoletni mlaj lahko tudi popolnoma nasprotne učinke, zato bo marsikdo na novega leta dan malce bolj nerazpoložen, melanholičen, muhast ali celo depresivnejši kot po navadi. Kljub temu skušajmo na novo leto in s tem na nove začetke pogledati s pozitivnega vidika.

Močna čustva, bodisi pozitivna ali negativna, bodo prevevala predvsem Kozoroge in Rake. Če ste rojeni v enem izmed teh znamenj, pričakujte veliko napetosti v sebi in v okolju. Če vas vleče na izlet, obisk ali sprehod, to vsekakor naredite, saj se boste potem bolje počutili. Vsem znamenjem priporočamo čim več telesnih aktivnosti, saj bi vas lenobno razpoloženje lahko še bolj čustveno izmučilo in navdalo z nezadovoljstvom. Raki naj prazničnih dni nikar ne preživljajo sami, saj bodo močno potrebovali družinsko vzdušje, ki jih bo napolnjevalo z občutkom varnosti in sreče. Kozorogi naj se medtem izogibajo druženju z ljudmi, ki jih navdajajo z občutki manjvrednosti in nesamozavestjo.

Tehtnice in Ovni naj se v novoletnih dneh izogibajo pretiranim sodbam na svoj ali drug račun, prepirom in kakršnim koli soočanjem, medtem ko bodo Biki, Device, Vodnarji in Dvojčki nekoliko pozitivnejše razpoloženi in polni delovne energije. Škorpijoni, Ribe, Levi in Strelci se bodo prav tako osredotočili na pozitivna pričakovanja, ki jih prinaša novo leto, in se mentalno in čustveno dobro pripravili na nove odgovornosti in priložnosti, ki jih prinaša leto 2014.

Marta Pirnar Tittle