Astro napoved do 27. maja 2015: Opustite slabe navade

Vstopili smo v obdobje retrogradnega Merkurja v Dvojčkih. Komunikacija bo otežena, govorili bomo drug mimo drugega, dogajali se bodo nesporazumi, nejasnosti in zapleti. Za veliko zamisli, ki se bodo v tem obdobju zdele zanimive, se bo, ko se bo Merkur obrnil direktno, izkazalo, da so pomanjkljive, nestvarne in neuresničljive.

Astro napoved do 27. maja 2015: Opustite slabe navade (foto: Shutterstock) Shutterstock
20. 5. 2015

Sonce, ki prehaja v Dvojčka, bo poudarilo igrivost in razposajenost. Zdaj je čas, da imate oči dobro odprte, izogibajte se praznih pogovorov in opravljivega klepeta, da ne boste zgrešili pomembnih informacij, ki prihajajo.

Če hočete zares napredovati, se osredotočite na tisto, kar je pomembno, vse drugo pa pustite za kdaj drugič. Uporabite prijaznost in nagnjenje k sklepanju prijateljstev, da spoznate nove ljudi. Zelo pozorni bodite na vse, kar ljudje rečejo, saj imajo besede v tem obdobju veliko moč. Zato nikar ne prezrite kakšnega nemira ali dvoumne besedne zveze.

Intelektualno področje bo hlastalo po novem znanju, z lahkoto boste opravljali izpite, še zlasti ustne. Mogoče boste začutili tudi potrebo po selitvi ali spremembi, po potovanju, novih potezah ali po odpiranju novih življenjskih področij, recimo začeti nov posel, razmerje ali pa se podati v čisto nove smeri.

Osebno in čustveno področje bo spremljal vpliv Venere v Raku. Obdobje bo odlično za celjenje ran in razreševanje odnosov z za vas pomembnimi osebami. Zdaj boste lahko razrešili in končali vse nezdrave odnose in navade, ki vas še vedno vlečejo nazaj v stare vzorce. Za vse, ki ste izgubljeni, je ta čas najbolj ugoden, da ugotovite, česa si sploh želite.

Številni bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in tem, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju ter ali izpolnjujete svojo vlogo v razmerju. V času naraščajoče lune se veča njena kozmična moč, privlačnost ter posledično izboljšanje razpoloženja na našem planetu.

Obdobje je primerno za dejanja, s katerimi želimo nekaj okrepiti ali povečati. Negativen vpliv se bo kazal s povišano stopnjo agresije, motnjo spanca, močnejšo rastjo las in nohtov, povišanim krvnim tlakom in duševnim nemirom.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri