Planeti končno prinašajo več energije in optimizma

Okrog 12. februarja ko bo vpliv retrogradnega Merkurja končno počasi izzvenel. S prihodom veliko spodbudnejše ovnovske energije bomo vsi začutili veliko olajšanje na osebnem področju in motivacijo na poslovnem področju.

11. 2. 2015

Dogovori in sodelovanja bodo veliko lažje stekli, prav tako nove zamisli glede težavnih in dolgotrajnih projektov, pri katerih še nekaj tednov prej niste našli prave rešitve. Po zaslugi ognjenega trikotnika med Saturnom in Jupitrom ter Uranom, Venero in Marsom nam bo intuicija izredno dobro služila, tako da bomo veliko lažje opazili določene nepravilnosti ali napake v našem delovanju ali delovanju drugih. Ponovno bomo pridobili vero v lastne sposobnosti in v druge ljudi, povečal se bo občutek optimizma in življenjske volje.

Zdaj je čas za zastavitev dolgoročnih ciljev, ki so lahko povezani z vašo kariero ali pa morda novim domom in družino. Ker je Jupiter retrograden, je premišljenost pri odločitvah nujna, zato ne hitite z glavo skozi zid ter ne zapravljajte svojega denarja in energije po nepotrebnem.

Jupiter in Saturn nas bosta v tem času spodbujala, da mislimo s svojo glavo in se odločamo na podlagi svojih sposobnosti in trdnih zagotovil. Pri tveganih odločitvah pa se zavedajte, da sami nosite odgovornost za njihove posledice.

Valentinova pričakovanja

Se tudi vi veselite valentinovega in svojemu izbrancu oziroma izbranki pripravljate prijetno presenečenje? Vse kaže, da bo praznik zaljubljencev letos minil v znamenju veselega in neobremenjenega druženja, dolgih pogovorov in pozornih daril. Če ne veste, kaj podariti ljubljeni osebi, ognjenim in zračnim znamenjem priporočamo, da kupite vstopnice za kakšno predstavo, ki si jo oba želita ogledati. To vama bo vsekakor dalo dobro temo za poznejši pogovor ob pijači ali romantični večerji, ki je za valentinovo vsekakor zaželeno družabno dejanje.

Vodna in zemeljska znamenja bodo medtem izredno romantično razpoložena, zato si bodo omislila nekoliko intimnejši večer v dvoje. Če nameravate ljubljeno osebo presenetiti s kakšnim pomembnim vprašanjem glede vajine prihodnosti (npr. zaroka, skupna selitev itd.), pa vam svetujemo, da s takšnimi skrbno premišljenimi gestami raje počakate, saj bi lahko ostali razočarani. Valentinovo raje izkoristite za prijetno druženje, pomembnejše partnerske teme pa za zdaj pustite ob strani.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri