Planeti napovedujejo povečano aktivnost na številnih področjih

Sonce v Devici bo poskrbelo, da bo vse skoraj na svojem mestu, tudi vaše malce zmedene misli. Znali se boste odločiti in poskrbeti zase, tudi če vas bodo okoliščine, v katerih se boste znašli, jezile.

Planeti napovedujejo povečano aktivnost na številnih področjih (foto: Shutterstock) Shutterstock
16. 9. 2015

Zunanji podobi boste namenili več pozornosti, vsekakor boste želeli čim bolj ugajati in seveda poskrbeti za svoje telo. Delo vas bo priganjalo na vsakem koraku, počitka si tokrat ne boste dovolili.

Merkur v Tehtnici bo v četrtek začel svoje retrogradno popotovanje. Zdaj ni primeren čas za nakupe, zlasti naprav, namenjenih za prevoz ali komunikacijo. Pri nakupih lahko nastajajo težave. Čas ni naklonjen pomembnim dogovorom in podpisovanju pogodb. Potrebna je večja pazljivost v prometu, saj je na cesti pogosto kaos. Čas je ugoden za dokončanje zadev, ki ste jih začeli pripravljati še pred Merkurjevim obratom. Kjer se je v preteklosti zapletlo, svetujemo pogovor in razčiščevanje starih zadev.

Venera, ki bo v ozvezdju Leva, bo še dodatno poudarila vašo privlačnost in kraljevske korake, ki jih boste izvajali v bližini nasprotnega spola. Čas je naklonjen tudi ljubezenskim trikotnikom in zapletanju z ljudmi, s katerimi ste že bili v odnosu, zato dvakrat premislite, ali se boste v tem času pustili zapeljati.

Obdobje je ugodno tudi za poglabljanje ljubezenskih in partnerskih vezi. Prevladujejo ljubezen, nežnost in romantika, zato si v tem času vzemite dodaten čas za partnerja in predlagajte kakšno simpatično gesto, ki vaju bo oba razveselila.

Tudi samski boste deležni številnih priložnosti, vendar bo za vas bolj od notranjosti pomemben zunanji videz, ki vas lahko zavede. Preplavilo vas bo sočutje do vseh, ki trpijo. Z optimizmom in dobro voljo boste vplivali na ljubljeno osebo, da se bo lažje osredotočila na prihodnost in izbrala pravo pot zase.

V času naraščajoče Lune se večata njena kozmična moč in njena privlačnost, posledično se izboljšuje vaše razpoloženje. Ta faza je primerna za dejanja, s katerimi želimo nekaj okrepiti ali povečati. Statistični podatki kažejo vpliv naraščajoče lune na povečano število rojstev, povišano stopnjo agresije, motnjo spanca, močnejšo rast las in nohtov, povišan krvni pritisk, duševni nemir, lažje pridobivanje telesne teže in sploh povečano stopnjo rasti.

Ker telo v tem obdobju hlepi po tem, da bi se očistilo in okrepilo, morate še posebno paziti na prehrano, zato omejite uživanje kalorične hrane ter pijte veliko vode in čajev.

V ponedeljek bo prvi krajec. V astrološkem jeziku pravimo, da gre za kvadrat, torej napetostni kot, ki zahteva veliko dejavnosti. To je kritična faza, ki prinaša nekaj nestrpnosti. V tem obdobju so pogoste poškodbe. Tekočine v telesu so razburkane, zato odsvetujemo vse operativne posege. Telo je v obdobju te lunine mene vroče in razgreto.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri