Kaj prinaša silvestrski veliki križ?

Letošnje praznovanje novega leta bo v astrološkem smislu v znamenju stelija v Kozorogu, v katerem se bo nagnetlo kar pet planetov, in sicer Luna, Sonce, Pluton, Merkur in retrogradna Venera, in velikega kardinalnega križa z retrogradnim Jupitrom v Raku, Uranom v Ovnu, Marsom v Tehtnici in omenjenimi planeti v Kozorogu.

31. 12. 2013

Z vidika samega praznovanja to pomeni, da se bomo zaradi stresnega in napornega preteklega obdobja hoteli čim bolj sprostiti in uživati v družbi prijateljev. Ker obstaja možnost konfliktov, vam še posebej priporočamo, da se v tem času družite in poveselite le s tistimi, s katerimi ste v dobrih odnosih, jih imate radi in jim zaupate.

Možno je, da boste nepričakovano v zadnjem hipu morali spremeniti načrte za silvestrovanje. Če pripravljate zabavo doma, boste hoteli dati vse od sebe, da bi naredili zelo dober vtis na svoje goste, zavedajte pa se, da vas lahko velika pričakovanja pahnejo v velik stres. Ker ob samih pripravah na praznovanje obstaja večja nevarnost konfliktov, vam priporočamo, da se vnaprej pripravite in organizirate vse potrebno ter se s tem izognete prevelikemu stresu in paniki.

V globalnem pomenu omenjena tranzitna konstelacija na silvestrovo nakazuje stresne in nepričakovane dogodke v novem letu, ki bodo povezani z izzivanjem in rušenjem starih vzorcev, gibanj ali političnih sil, ki ne bodo hotele dati priložnost novim oblikam in načinom življenja.

Čeprav to glede na trenutno družbeno-politično situacijo ni presenetljivo, vseeno opozarjamo na možnost večjih zgodovinsko pomembnih premikov in dogodkov v svetu ter novih terorističnih napadov. Naravne katastrofe ob tako izzivalnih aspektih prav tako niso izključene; z močnim Uranom so predvsem možni večji potresi ali letalske in večje prometne nesreče.

Mimogrede, Slovenija je s Soncem in Merkurjem v Raku ter ascendentom, Uranom in Neptunom v Kozorogu prav tako močno vpeta v omenjeni veliki kardinalni križ, kar pomeni, da se bodo globalni dogodki odražali tudi pri nas.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri