Sreda bo napet dan, ki vas pa vseeno lahko preseneti

V sredo bo Luna v svobodomiselnem Vodnarju. Ta vpliv vas bo spodbujal, da svojemu partnerju priznate, kako iskreno ga spoštujete in ljubite. Ne obremenjujte se preveč s svojim razmerjem, saj bo kmalu vse v najlepšem redu.

Včasih spremembe vodijo na bolje (foto: Shutterstock) Shutterstock
20. 10. 2015

Zaradi trikotnika med Luno in Merkurjem pa bo dan zelo napet in hitro se lahko sprete tudi z nekom, ki vam je sicer izredno pri srcu. Stisnite zobe in si mislite svoje, kmalu bodo razmere veliko boljše.

Sprostila vas bodo vesela doživetja v družbi. Povezanost v odnosih se bo še poglobila, komunikacija pa bo bolj sproščena, zato boste v resnici občutili polno zadovoljstvo. Veseli boste, da niste naredili napake in odšli ter ste vztrajali tudi, ko so se v odnosu kopičili temni oblaki.

Tudi samski boste zadovoljni, saj boste ves čas prejemali prijetne komplimente. Možne so tudi strastne povezave, avanture in pestro dogajanje za vrati spalnice. Ta vpliv bo še dodatno podkrepil vaše samozavedanje. Tokrat boste začutili močno povezavo s sodelavcem ali sodelavko, ki vam bo ostala v spominu. Opogumite se in ga ali jo povabite na kavo, saj je čas odličen za sproščena druženja.

V četrtek vas bo kvadrat med Venero in Saturnom opomnil na nedokončane zadeve na področju čustev.

horoskop.si