Vedeževanje in osebnostno svetovanje Astrohiše

Ponudila se vam je priložnost, da spoznate sebe, svoje potenciale in pridobite odgovore na vsa tista vprašanja, na katera sami ne znate poiskati odgovora.

13. 1. 2014 | Promocijsko sporočilo

Mojstri Astrohiše smo tu za vas, da vam pomagamo in vas usmerjamo nazaj na vašo pot sreče in zadovoljstva. Dolgoletne izkušnje in preštevilni uspešno rešeni primeri nam dajejo potrditev, da delamo kakovostno in dobro, o tem pa tudi pričajo pohvale, ki jih prejmemo od svojih strank. Soočili smo se namreč že praktično z vsako življenjsko situacijo in za vsak primer smo poiskali ustrezno rešitev.

Astrohiša

Moto, ki nas spremlja se glasi:

Naša pomoč, za vašo srečo!
Astrohiša – najhitrejša pot do resnice!

Ekipo Astrohiše sestavljajo:

Numerologinja in prerokinja Anka, priznana terapevtka in osebnostna svetovalka ter vedeževalka je strokovnjakinja za partnerske zveze ter vsa splošna vprašanja, ki se tičejo življenja samega. Dosegljiva je na telefonski številki 090 30 47.

Astrologinja Tiara, mojstrica astrologije in horoskopa, ki bo skozi vaše osebne datume naredila vpogled v vašo preteklost, razčistila sedanjost ter vam razkrila prihodnost. Dobite jo na številki 090 44 09.

Vedeževalka Ula, priznana in iskana vedeževalka, ki jo bogatijo več kot 40 letne izkušnje na področju vedeževanja in osebnostnega svetovanja. Je mojstrica tarot vedeževanja in Kabale (vaše osebno drevo življenja ). Dobite jo na številki 090 75 76.

Primeri vprašanj, s katerimi se vsakodnevno soočamo:

  • Ali me partner vara?
  • S partnerjem/ko sva šla narazen, ali bova spet skupaj?
  • Ali se mi splača vlagati v posel ali naj še malo počakam? Kdaj bo pravi čas?
  • Katere so moje srečne številke?
  • Ali se mi odpira možnost za pridobitev nove službe? ...

Vabimo vas, da nas pokličete na telefon 090 3047 ali obiščete našo spletno stran http://www.vedezevanje-svetovanje.com, mi pa obljubimo, da vam bomo prisluhnili ter poiskali ustrezno rešitev vaših težav.

Zapomnite si:

Zaupajte vase, saj je moč v vas samih!
Naša naloga pa je, da vam pri tem nudimo pomoč in oporo.

Zakaj se odločiti za vedeževanje?

Vedeževanje je veda, ki so jo poznala že starodavna ljudstva. Okultizem, nadnaravno in možnost videti v prihodnost je bila tako vrlina, ki so se je posluževali starodavni kralji, faraoni, Maji,... kasneje pa tudi običajni ljudje. Vsi veliki voditelji so ob sebi imeli mislece, okultne svečenike ter osebnostne svetovalce, ki so jim lajšali trenutne situacije ter jim razkrivali prihodnost skozi razilčne tehnike.

Z razvojem človeštva samega so se razvijale tudi tehnike ter se izpopolnjevale. Tako so recimo prvi okultni mojstri – vedeževalci uporabljali pri svojem delu živalske kosti, drage kamne, rune, kasneje v srednjem veku že Tarot vedeževanje in tako naprej. Vse to so le pripomočki, ki so jih pri svojem delu uporabljali mojstri, da so dosegli potrditev videnega.

Če imate tudi sami kakšno vprašanje, na katerega enostavno ne znate pridobiti odgovora, se odločite za vedeževanje. Naj vas ne bo strah vprašati. Že s tem, ko boste zastavili vprašanje, se bo vaša situacija olajšala, saj jo boste nekomu zaupali. Mi pa bomo poskrbeli, da boste dobili pravilni odgovor! Diskretno in anonimno!

Telefon: 090 30 47 ali 090 44 09

Pa srečno vsem!
Vaša Astrohiša

Obiščite tudi:

vedeževanje, numerologija, število življenjske poti, prerokovanje, civilizacija Majev.

Cena klica je 2,19 € iz omrežja Amis, ostale cene določajo operaterji sami.