Vpliv planetov od 3. do 9. avgusta 2016

Pred vami je plodno obdobje poletja. Sonce je v znamenju Leva, kar bo prineslo nekoliko več samozavesti in ponosa, še posebej vsem, rojenim v tem znamenju, saj je to njihov čas. Opazili boste, da so ljudje v vaši bližini ponosni, iskreni in topli. Za vas bodo pomembni dobri prijatelji, zelo zaščitniški boste do družine ali svojih ljudi, v negativnem pomenu pa malce ljubosumni.

Vpliv planetov od 3. do 9. avgusta 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
3. 8. 2016

Merkur, ki bo v znamenju Device, prinaša realno sliko na poslovnem in študijskem področju. Če boste želeli uspeti ali napredovati, bo treba zavihati rokave in se podati v akcijo. Vendar boste morali biti vztrajni in dobro organizirani. Nikakor si v teh dneh ne izposojajte denarja ali pričakujte, da vas bo kdo samoiniciativno presenetil.

Če boste čutili več notranje napetosti ali obremenitev, lahko omilite svoje težave s počitkom v tišini, s športom, meditacijo in lahko prehrano. S tem boste sprostili napetost, ki jo prinašajo aspekti med planeti. Nenadni dogodki bodo počasi krojili vašo usodo, vplivali bodo tudi na vaša prepričanja. Prihaja lahko do zmedenih situacij, ki bodo posledica nesporazumov ali napak.

Sreda bo nekoliko manj sproščena

V sredo bo Luna v znamenju Leva. Sicer boste navidezno samozavestni, vendar vas bodo zaradi kvadrata med Merkurjem in Saturnom ves čas v ozadju obremenjevale določene misli. Napetost lahko sprostite z branjem knjig in literature, obiskom knjižnice ali gledališča. Čeprav boste hrepeneli po zabavi in dogajanju, na kraju samem ne boste najbolj sproščeni. Pri ljudeh v okolici boste zaznali vzvišenost in povišan ego, zato pazite, kako boste nekoga nagovorili. Ljubezen bo sicer pomembna, vendar se zanjo ne boste pretirano trudili.

horoskop.si