Vpliv planetov od 6. do 12. aprila 2016

Obdobje pred vami vas usmerja k realnosti in razmišljanju o boljšem življenju. Strahovi in dvomi se bodo začeli počasi umikati od vas, saj jih boste premostili s svobodnim razmišljanjem in optimizmom, ki ga prinaša Sonce v ozvezdju Ovna.

5. 4. 2016

Zdaj boste sposobni poskrbeti zase in se v kočljivih okoliščinah postaviti zase, tudi tisti, ki tega sicer zaradi svojih značajskih lastnosti niste sposobni. Prebliski, ki jih boste deležni, bodo zagotovo pomenili napredek, zato se jim odzivajte in jih poskušajte uresničiti. Prijateljski odnosi bodo sproščeni, vendar le v primeru, če vam bo dovoljeno, da trmasto vztrajajte pri svojih odločitvah. Težko boste prenesli, če vam bo kdo želel svetovati, kaj je dobro za vas in kaj ne, v ospredju bo individualizem, prepleten z egoizmom.

Posvetite se bližnjim

Merkur, ki bo v Biku, vas bo spremljal pri težjih poslovnih ali finančnih odločitvah, s katerimi ste do zdaj odlašali. Natančnost in dobra motivacija bosta hodili z roko v roki, kar vam bo omogočalo uresničenje vaših načrtov. Vaša komunikacija bo zelo prefinjena in dovršena, zato imate zelo ugodne možnosti na različnih zagovorih, izpitih in sestankih, kjer vam bo naklonjen tudi kanček sreče, vendar brez truda ne bo šlo, zato nikar ne iščite bližnjic.

Veliko se boste ukvarjali z bližnjimi, zanimalo vas bo, kaj mislijo in čutijo, z veseljem jim boste tudi priskočili na pomoč. Vaši miselni procesi bodo potekali nekoliko počasneje. Vsako zadevo boste temeljito premislili in ocenili, preden se boste podali v akcijo.

V četrtek vas bo spremljal vpliv mlaja. Nato se začenja obdobje rastoče lune. Ko v rastoči fazi luna prehiti sonce in začne rasti, se debeliti, tudi vaša energija začne postopoma naraščati. Postali boste bolj aktivni in dejavni. Zdaj je čas, da začnete nove projekte in si naložite nove obveznosti. Ugodno tudi za načrte, povezane z bolj zdravim prehranjevanjem in več gibanja. Vendar ne začnite z drastičnimi posegi, saj telo v tem aktivnem času potrebuje dovolj hranilnih snovi. Tudi koža bo bolj lačna, zato ji zagotovite ustrezno nego. Treba pa je vedeti, da bolj ko luna raste, večja je raven tekočin v telesu in večja bo vaša odzivnost na dotik.

horoskop.si