Vpliv planetov od srede do petka: Ugoden čas za prijateljstvo

V sredo vas bo čez dan vodil vpliv nežne Lune v ozvezdju Raka. Čutili boste močno potrebo izražati svoje mnenje, tudi če le v komentarjih na spletu.

Vpliv planetov od srede do petka: Ugoden čas za prijateljstvo (foto: Shutterstock) Shutterstock
11. 5. 2016

Tokrat ne boste pretirano zaskrbljeni, saj imate občutek, da se vam je zgodilo že dovolj slabega in da se morajo končno začeti dogodki razvijati tudi v vašo korist.

Imeli boste precejšnjo podporo prijateljev in družinskih članov. Marsikdo vam bo začel zaupati, kar vas bo razveselilo. Druženje bo sproščeno, lahko pa se s kom zapletete, vendar razmerje ne bo imelo dolgotrajnega pomena. Trikotnik med Merkurjem in Jupitrom prinaša nekaj ljubosumja in neiskrenih korakov, ki bi jih lahko pozneje obžalovali. Pazite tudi, da ne boste po nepotrebnem izdali kakšne skrivnosti.

Pozno zvečer se Luna pomakne v Leva in prinaša več sreče pri vseh opravilih, tudi občutek optimizma, ki ste ga že pogrešali. Razposajeni se boste z odlično komunikacijo podali novim dogodivščinam naproti.

Ugodno bo tudi za sklepanja novih prijateljskih odnosov. Slava in samozavest bosta korakali z roko v roki. Vse, česar se boste lotili, vam bo šlo dobro od rok. Imeli boste dovolj energije, da rešite zapletene službene zadeve in se obenem malo poveselite.

Konjunkcija med Venero in Merkurjem vam bo v četrtek dajala posebno moč, da boste lažje premagovali napetosti, ki vas spremljajo, po drugi strani pa bo od vas zahtevala več prilagajanja v zasebnih odnosih. Manj boste obremenjeni z vsakodnevnimi obveznostmi, zato si boste vzeli več časa zase in za sproščeno razvedrilo.

V petek se boste pripravljeni odločati tudi s pridihom tveganja, saj vas bo spodbujal prvi krajec.

horoskop.si