Vpliv planetov v četrtek: Previdno na poslovnem področju

V četrtek se bodo razbohotile čustvene energije, saj Luna prehaja v Raka.

Vpliv planetov v četrtek: Previdno na poslovnem področju (foto: Shutterstock) Shutterstock
21. 1. 2016

Priporočljiv je obisk toplic, saj vas bo stik z vodo prebudil z novo svežino.

Na poslovnem in finančnem področju bodite malce bolj previdni, saj bi se lahko v nekih okoliščinah prehitro in napačno odzvali. V službi boste dobili kar nekaj novih nalog, od vas bodo pričakovali veliko, saj ste se že v preteklosti izkazali, ko je bilo treba načrtovati projekte.

Vaše ljubezensko življenje bo nežno in romantično obarvano. Pri tem ne boste veliko razmišljali, ampak boste občutja prepuščali trenutnim vzgibom. Na trenutke boste čutili močno pomanjkanje energije, a ne boste imeli miru, saj vas bodo domači nenehno nadlegovali s predlogi, kaj vse morate še narediti. Pri tem bodo od vas pričakovali, da boste še dobre volje in se zabavali.

Kvadrat med Luno in Jupitrom lahko povzroči nekaj nejasnosti v odnosih z ljudmi, ki vam bodo želeli svetovati, kaj je za vas dobro.

V petek se vas bo dotaknil aspekt med Merkurjem in Jupitrom, ki prinaša notranji nemir. Vse boste želeli čim prej končati, zato se lahko pojavi nekaj napak in nejasnosti.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri