Vpliv planetov v sredo: Svoboda bo na prvem mestu

V sredo bo Luna v ozvezdju Strelca. Svoboda bo na prvem mestu in zelo težko vas bo prikleniti na stare navade, saj boste hrepeneli po novostih.

Vpliv planetov v sredo: Svoboda bo na prvem mestu (foto: Shutterstock) Shutterstock
30. 3. 2016

Velikodušnost in pretiravanje hodita pod vplivom Lune v Strelcu z roko v roki, vendar se boste s posledicami obremenjevali manj kot sicer, saj boste samozavestni, včasih pa celo vase zagledani. Kvadrat med Luno in Venero vas bo zmedel na ljubezenskem področju, zato bodite v komunikaciji še posebno previdni, da vas ne zavede nekdo, ki uporablja zelo lepe fraze, vendar ni najbolj iskren.

V večernih urah Luna spremeni svojo smer in se pomakne v Kozoroga. Zaradi vpliva zadnjega krajca bo to izredno ugoden čas, namenjen predvsem reševanju poslovnih zapletov in finančnih zadev, ki jih boste končno jemali bolj resno.

Konjunkcija med Soncem in Merkurjem prinaša lepe sanje, dober občutek v notranjosti ter napredek, po katerem boste strastno hrepeneli. Nič ne bo preprosto in nič ne bo šlo na hitro, potrebna bo vztrajnost, v zasebnih odnosih pa potrpežljivost.

V službi ali med prostim časom vam ne bo težko narediti še kakšne dodatne zadeve, seveda brez prigovarjanja in nerganja. Duševno počutje ne bo ravno najboljše, zato si privoščite malo razvajanja, še posebno z živalmi, ki vam bodo dober prijatelj. V odnosih boste pri partnerju ali prijatelju hitro našli moteče dejavnike ali napake, a se poskusite malce zadržati. Večji sestanek, povezan s pomembno tematiko, pa se bo končal fantastično, rešena bo tudi marsikatera materialna situacija.

horoskop.si