Vznemirljiva in napeta februarska polna luna

15. februarja ob 0.54, polna luna v Levu, ki bo tokrat polna vznemirjenja, tako pozitivnega kot negativnega.

15. 2. 2014

Vsekakor bo s petka na sobota dobra noč za zabavo in uživanje, če se zaradi valentinovega odpravljate na ljubezenski zmenek, pa boste lahko precej živčni. Če ste že dolgo v razmerju in nameravate valentinovo izkoristiti za kakšen pomemben pogovor, še enkrat premislite o tem. Na plan bi lahko privrela čustva, na katera niste računali, zato bi bilo bolje, če se na ta dan z ljubljeno osebo izključno poveselita in se izogibata težavnih tem in odločitev.

Možno je tudi, da boste v času polne lune izvedeli kakšno pomembno novico, ki vas bo precej osupnila in spremenila vašo prihodnost.

V noči na soboto bo spanec lahko precej moten. Še posebej glavna znamenja, torej kozorogi, raki, ovni in tehtnice, in stalna znamenja, torej levi, škorpijoni, biki in vodnarji, bodo izredno napeta, živčna in nemirna, če se boste tisti večer odpravili ven, pa obstaja velika možnost, da boste malce pregloboko pogledali v kozarec.

Ne izpostavljajte se nevarnim ali neprijetnim situacijam, saj boste občutljivi in nagnjeni k pretiranemu izražanju negativnih čustev. Obkrožite se s prijatelji, ki jim zaupate, ali pa si doma raje oglejte kakšen film in si privoščite mirnejšo noč.

Vsekakor bi bilo dobro, da se v tem času ne izpostavljate preveč, ne glede na to, v katerem znamenju ste rojeni.

Marta Pirnar Tittle

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri