11 dobrih in slabih lastnosti leva

Levi nosijo v sebi vrhunec ustvarjalnega potenciala. Prav tako imajo ogromno pozitivne in konstruktivne življenjske energije, s katero so sposobni navdušiti in navdahniti številne. So izredno dostojanstveni, rojeni zaščitniki in radi pomagajo drugim, pa čeprav včasih le zato, da bi jih drugi še bolj občudovali. To so ponosni in umirjeni ljudje, ki imajo dobro razvite organizacijske sposobnosti. So velikodušni in iskreni.

11 dobrih in slabih lastnosti leva (foto: unsplash) unsplash
12. 1. 2019

1. Leva vodi želja po ljubezni in občudovanju. Od vseh znamenj zodiaka najbolj uživajo, ko so v središču pozornosti. Čeprav uživajo v soju žarometov, si v resnici le želijo biti cenjeni in ljubljeni.

2. Običajno vidijo v ljudeh drugo plat, ki je večina ne vidi. 

3. Levi potrebujejo nekoga, komur lahko izrazijo svoje težave in se "zrjovejo". Hvaležni so za ljudi, ki jih poslušajo, ko se "ventilirajo" in jih ne poskušajo pomiriti ali popraviti njihove napake. 

4. Opazijo majhne stvari in podrobnosti. Tiste stvari, ki jih večina ljudi spregleda, si lev najbolj zapomni. 

5. Morda bodo poslušali vaš nasvet, a redko ga bodo tudi upoštevali. Levi so navajeni biti šefi. 

6. Glavna težava leva je, da vzamejo stvari preveč osebno... In tega ne znajo skriti, saj jim njihovo zadovoljstvo jasno sije iz obraza.

7. Nikoli ne naredite levom naslednjega:

  • dati jim občutek odrinjenosti,
  • vzeti jih za samoumevne,
  • pozabiti na njihov rojstni dan. 

8. Levi so lahko močni vodje, odlični umetniki, igralci ter podjetniki. Žal pri nekaterih njihovi taletni ostanejo nerazviti skozi večino življenja. 

9. Čeprav so močni in samozavestni, so včasih preveč ponosni, da bi odnehali ali priznali poraz oz. napako. 

10. V naravi lev večino dneva spi in lovi takrat, ko je čas za lov. Lev bo včasih izpadel len, a ko je čas, bo naredil, kar je potrebno. 

11. Ko drugi rečejo: "Zakaj ravno jaz?", reče lev: "Poskusi mene."

Vir: Higher Perspective

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri