13 dobrih in slabih lastnosti škorpijona

5. 11. 2021
Deli
13 dobrih in slabih lastnosti škorpijona (foto: pixabay)
pixabay

Škorpijon velja za eno izmed najmočnejših astroloških znamenj z zanj značilnim magnetizmom. 

Čeprav je na zunaj videti miren in izredno stabilen, se v notranjosti nenehno bojuje s svojimi strastmi, dvomi in napakami. V njem divja pravi vrtinec. Ne glede na to, so neverjetno trdni ljudje, ki znajo preživeti tudi v najtežjih okoliščinah.

1. So pogosto introvertirani, čeprav delujejo v družbi kot esktrovertirani.

2. V trenutku se lahko spremenijo iz najbolj ljubke osebe v najbolj strašljivo osebo, kar jih je svet kdaj videl.

3. So skrivnostni, zakomplicirani, karizmatični, privlačni in strastni. 

4. Škorpijon je kot sončna nevihta pomešana z malce hurikana.  

5. Škorpijon je izjemno zvest. Dokler ste zvesti do njega. Izdaja jih prizadane močneje kot katerokoli drugo znamenje, zato ne pričakujte odpuščanja in bodite pripravljeni na maščevanje.

6. Škorpijon se bo žrtvoval, da bodo srečni drugi, saj je sreča drugih, njegova sreča.

7. Težko jih je pretentati, saj so zelo pozorni in inutitivni. Če si pridobite njihovo zaupanje, imate prijatelja in močnega zaveznika za celo življenje.

8. Škorpijon je sposoben reči stvari, ki so lahko zelo nesramne, šokantne in pretresljive, hkrati pa tudi točne in iskrene.

9. Škorpijon je poznan, da ljubi močneje kot katerokoli drugo znamenje. Ne zaljubijo se pogosto, a ko se, ne boste vedeli, kaj jih je zadelo, niti oni sami ne...

10. Njihova večna bitka se dogaja med srcem in umom. Njihovo srce si želi pustiti ljudi k sebi, um pa se vedno sprašuje: “Ali si prepričan, da te ne bodo izdali?” 

11. Nikoli zares ne veš, kaj si škorpijon misli ali čuti. Če jih vprašate, boste dobili le delen odgovor, tisto, kar mislijo, da lahko sprejmete. Njegovi občutki so namreč tudi zanj velikokrat "preveč".

12. Škorpijon imajo zelo visoke standarde. Prizadevajo si biti najboljši v vsem, kar počnejo. Pri njih je življenje na vse ali nič.

13. Ko se škorpijon razjezi, se še hudič skrije. 

Vir: Higher Perspective

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja