3 znamenja, ki veljajo za najbolj lahkoverna in naivna

Ste kdaj že spoznali osebo, ki je slepo verjela vsemu, kar je slišala?

3 znamenja, ki veljajo za najbolj lahkoverna in naivna (foto: profimedia) profimedia
17. 11. 2022

Veliko ljudi z lahkoto verjame vsemu, kar vidi, sliši ali prebere. Lahkovernost in naivnost pogosto izhajata iz lastne dobrote: ker so sami navadno iskreni in imajo čiste namene, ne dvomijo tudi v nikogar (in nič) drugega.

Vsak človek je včasih lahko nekoliko bolj lahkoveren ali naiven. Vseeno pa so nekatera astroznamenja že po naravi nagnjena k temu.

Oven

Čeprav so ovni precej samozavestni in odločni, so obenem pogosto tudi nepremišljeni. Večkrat se jim zgodi, da delujejo v trenutku in brez pravega razmisleka.

Ko se nad nečim navdušijo, bodo impulzivno sprejemali odločitve, ki jih lahko pozneje tudi obžalujejo. Lahko se bodo odločili za nepremišljen nakup, ali pa bodo v nekem trenutku zaupali osebi, ki si jih želi izkoristiti.

Lev

Tudi levi veljajo za močne, samozavestne in odločne posameznike, a imajo eno težavo; veliko jim pomeni odobravanje okolice in ravno komplimenti jim lahko zameglijo presojo.

Ko slišijo tisto, kar si želijo slišati, levi postanejo lahkoverni in naivni. Če jim oseba poboža njihov ego, ji bodo zaupali; tudi če to morda ni najboljša odločitev. 

Ribi

Ribe svet doživljajo prek svojih čustev. So izjemno ljubeče, skrbne in dobrosrčne. Ker same nikoli nimajo slabih namenov, tega ne pričakujejo niti od drugih. Ribe bodo vedno v ljudeh videle najboljše, kar pa nekateri lahko tudi izkoristijo.

Ker so precej zasanjane in romantične, imajo včasih lahko nerealno predstavo. Zaradi tega obstaja še toliko večja možnost, da bodo verjele čisto vsemu, kar bodo slišale.