4 astroznamenja, ki so najpogosteje obsedena z internetom

Znanost in tehnika iz dneva v dan napredujeta. Nekateri izmed vas si z veseljem privoščite čim več časa brez internetne povezave in se znate poglobiti vase, drugi pa ste skoraj odvisni od uporabe interneta in imate takrat, ko nimate dostopa občutek, da se vam je podrl svet. Preverite, katera astrološka znamenja težko vzdržijo brez internetne povezave!

4 astroznamenja, ki so najpogosteje obsedena z internetom (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
21. 10. 2019

DVOJČKA

Dvojček je tisti, ki mora biti ves čas priklopljen. Zanj je telefon skrajno neuporaben, če nima internetne povezave, ki pa mora biti zelo dobra. Njegovi hitri prsti venomer brskajo informacije, razsikujejo, komentirajo.. Vendar je znan po tem, da članke, novice bolj preleti, vanje se ne poglablja. Internet je dvojčkov odličen prijatelj, ki ga, ko ga ni, zelo močno pogreša. Prijateljem pogosto kaže in pošilja smešne posnetke, ki jih je našel na spletu. Seveda pričakuje tudi njihovo zanimanje. Tudi oddiha brez internetne povezave si ne predstavlja.

LEV

Lev se zelo rad zagovarja, da mu je internet v veliko pomoč pri poslovanju, informiranosti in ohranjanju stikov s prijatelji. S tem ni čisto nič narobe, če vse to uporablja zmerno. Težava se pojavi, ko internet ne deluje, takrat je samozavesten lev izgubljen, saj ima občutek, da lahko zamudi kakšno pomembno zadevo.

Lev je zelo zaščitniški do računalnika, telefona in tablice, ki so povezani v svetovni splet. Ko se povezuje in brska se odlično počuti. Njegovo razmišljanje večkrat temelji na informacijah, ki jih je zbrskal na spletu. Lev tudi, ko je v družbi, rad preverja telefon ali tablico.

VODNAR

Vodnar je zelo družaben in spreten, zato zanj internetna povezava predstavlja nujno zlo. Rad je na tekočem, tako z dnevnimi novicami kot tudi s tem, kaj je novega na področju tehnologije. Rad razpravlja o tem, kaj je našel na spletu ali kaj je doživel na družabnih omrežjih. Večkrat se zaloti, da osebi, ki sedi poleg njega, pošlje sporočilo na Messenger, samo tako, da je vse skupaj bolj zabavno.

Ko mora svoboden vodnar iti nekam, kjer ni na voljo brezžičnega omrežja za dostop do spleta se počuti kot da mu manjka nekaj pomembnega in ves čas skrivaj išče signal.

KOZOROG

Zemeljsko motiviran kozorog obožuje svetovni splet, saj se lahko z njegovo pomočjo strokovno še bolj izpopolnjuje. Pridobiti zna informacije povezane s poslovanjem in ostalimi področji. Ko enkrat začne aktivno brskati, se zelo težko ustavi in ure za računalnikom bežijo.

Zanj je zelo pomembno, da ostane na spletu anonimen, saj se nikakor ne želi izpostavljati. Pameten klik na miško mu običajno zadošča, da vstopi v drug svet, kjer lahko sprašuje, se izobražuje ter se povezuje. Kozoroga svetovni splet večkrat preveč posrka vase, vendar zna zaradi svoje premišljenosti ohraniti zdravo mero, saj dobro ve, da lahko zaradi predolgega vsakodnevnega brskanja izgubi tudi kakšnega prijatelja.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: