4 astroznamenja, ki so pogosto nagnjena k IZGORELOSTI

Katera so tista znamenja, ki so najbolj nagnjena k izgorelosti?

4 astroznamenja, ki so pogosto nagnjena k IZGORELOSTI (foto: profimedia) profimedia
12. 3. 2023

Rak

Njihova največja težava je, da so precej občutljivi. Vse neuspehe v službi bodo vzeli zelo osebno in vsaka najmanjša kritika jih bo precej prizadela. Da bi se izognili kakršnemu koli porazu, bodo raki pripravljeni delati noč in dan, ob tem pa bodo pozabili na lastno zdravje.

Škorpijon

Strastnim škorpijonom veliko pomenita moč in uspeh. So zelo vztrajni in pripravljeni so narediti prav vse, da izpolnijo svoje cilje; tudi, če v to vložijo vse svoje zaloge energije. Ko dosežejo svoje cilje, pa si ne vzamejo časa za počitek, temveč že korakajo proti novim izzivom.

Lev

Ognjeni levi so izjemno predani svoji karieri. Zavedajo se, česa so zmožni in želijo se izkazati v najboljši možni luči, zato so pripravljeni garati noč in dan. Nekoliko slabše se soočajo z morebitnimi ovirami, ki jih popolnoma iztirijo in jim izčrpajo veliko energije, zaradi česar lahko pride do izgorelosti.

Kozorog

Disciplinirani in delovni kozorogi ne poznajo prostih dni. Zaradi svoje neverjetne vztrajnosti in zagnanosti so pripravljeni delati do konca. Lahko se zgodi, da jim kariera postane prioriteta, zato lahko pride do pretirane izčrpanosti ali celo izgorelosti.