4 najbolj zasanjana znamenja

Sanje so tiste, ki nas usmerjajo in nas držijo pokonci. Bogata domišljija je lahko darilo, ki povečuje kreativnost, lahko pa je tudi ovira, da se z njo ne približamo dovolj realnemu svetu, ki nas obdaja. Katera znamenja zodiaka, pa so tista, ki so najbolj zasanjana in imajo bogato domišljijo?

4 najbolj zasanjana znamenja (foto: pixabay) pixabay
7. 5. 2021

RIBI

Ribice se najboljše počutijo same s sabo, v svojem sanjskem svetu, ki je pravljičen  in prijeten. Rade pobegnejo v svoj svet in se s svojo domišljijo večkrat odpravijo globoko vase po kreativen navdih in sanje. Tudi ko so v družbi, večkrat preslišijo kakšno stvar, saj se nahajajo v svojem mehurčku, kjer se čisto dobro počutijo. Ni jim mar, če kaj zamudijo. Velikokrat ribice, tudi ko se zbudijo, preživijo še nekaj časa v postelji, se sproščajo in sanjarijo. Njihova domišljija je njihovo najljubše orodje. Sposobne so se povsem osredotočiti na sanjarjenje.

RAK

Rak, ki je nežen in morda malce neodločen, se zelo rad prepušča svojemu domišljijskemu svetu. Povezan je s svojim umom in podzavestjo ter večkrat so njegove predstave nekoliko nerealne. Kreativne misli, prepletene z nenavadnimi oblikami so sanje raka, ki jih želi tudi uresničiti, na vizionarski in iznajdljiv način. Rak najbolj pogosto sanja o ljubezni in o popolnem princu na belem konju ali princesi. Te sanje so tako zelo intenzivne, da ga pogled na realnost večkrat močno zmede in vodi do tega, da se hitro zopet vrne v svoje sanje.

TEHTNICA

Tehtnica je močno povezana z lepimi oblikami in sanje so tiste, ki ji pričarajo v mislih še večji prestiž. Delujejo zasanjane v svojem svetu, in ta opazka jih prav nič ne zmoti. Sposobnost tehtnice sanjariti in fantazirati je tisto, zaradi česar je njen notranji svet živahen in barvit. Lepoto zaznavajo tudi tam, kjer je drugi ne opazijo. Njihova bujna domišljija bogati njihovo vsakodnevno življenje in jim omogoča, da se povezujejo na globlji ravni. Vse, o čemer sanjajo, običajno verjamejo in zaupajo, da se jim lahko tudi zgodi.

DVOJČEK

Dvojčki že v mladih letih uživajo v svojem namišljenem svetu, ki jim ga omogoča njihova bujna domišljija. Radi klepetajo sami s seboj, saj premorejo dve osebnosti. Večkrat težko razlikujejo med namišljenimi zadevami in tistimi, ki predstavljajo resničnost. Domišljijo znajo iznajdljivo uporabiti tudi na področju kariere, kjer sanjajo o glavni poziciji, ki pa jo redko popeljejo v realnost. Lahko se izgubijo v svojem namišljenem svetu, ker ves čas sprejemajo nove koncepte in nove ideje, tudi če samo v sladkih sanjah.

Vir: horoskop.si