4 (preveč) prilagodljiva znamenja zodiaka

22. 10. 2019
Deli
4 (preveč) prilagodljiva znamenja zodiaka (foto: Unsplash.com)
Unsplash.com

Vedno prilagodljivi, včasih celo preveč, v svojo škodo. Prilagodljivost je sicer zaželena lastnost, vendar naj ima svojo mero. Nekatera znamenja pa se v življenju preveč prilagajajo. Ste morda med njimi?

STRELEC

Strelec je znan po tem, da mu je vseeno, ali gre v levo smer, ali izbere desno. To je optimist, ki si zna veselje in dogodivščine narisati kjerkoli se pojavi. Prilagodljivost je tista, ki ga sicer odlikuje, vendar je to velikokrat tudi njegova past, da ga začnejo ljudje izkoriščati. Ker strelci vedno mislijo dobro in delajo dobro, se tako zelo prilagodijo, da pozabijo, da ima na drugi strani morda kdo slabe namene. Strelec se največkrat ujame v zanko, ker se v odnosih vedno prilagodi in zadovolji s tem, kar mu je v danem trenutku ponujeno.

VODNAR

Vodnar ima sicer zelo močno izoblikovan svoj jaz, vendar se zna tudi odlično prilagoditi. Čeprav je prepričan in večkrat poudarja, da on nikoli ne bo podložen, se v življenju dostikrat znajde v situaciji, ko se raje prilagodi, kot da bi se znašel v konfliktu. Na področju dela in denarja je vodnar tako zelo humanitaren, da se prilagaja vedno in povsod. Moral bi se naučiti reči ne, saj ga pretirano prilagajanje vleče k tlom in krade njegovo kreativnost. Večkrat ima težavo, saj vse ki ga poznajo tako navadi, da se vedno prilagodi, da jih potem šokira, če kdaj reče ne ali stop.

TEHTNICA

Tehtnica se zna s svojo nežno naravnanostjo odlično prilagoditi. Na področjih ljubezni, dela in medsebojnih odnosov je to oseba, ki bo redko predlagala nekaj drugačnega ali pa povedala na ves glas, da ji nekaj ne ustreza. Tehtnica raje potrpi in svoje želje zadržuje v sebi, ravno to pa je večkrat razlog, da ne živi življenja tako kot želi, saj se preveč prilagaja. Njeno prilagajanje je še posebej intenzivno v medsebojnih odnosih in takrat ko je tehtnica zaljubljena do ušes. Takrat želi razvajati, navdihniti, skratka narediti vse, kar je v njeni moči.

BIK

Bik je trmast posameznik, ki pa takrat, ko ljubi, čuti in je popolnoma zadovoljen, pozabi postavljati meje. Njegovo prilagajanje ga večkrat popelje v to, da si kasneje očita, zakaj se ni v določeni situaciji dovolj postavil zase. Prilagaja se v vsem, le na področju hrane in pijače ostaja pri svojih gurmanskih željah in če mu nekaj ne ustreza, tega tudi ne bo poskusil. Zelo prilagodljiv je bik tudi, ko govorimo o družinskih prigodah in raznih srečanjih. Vedno se bo odzval in skušal pomagati, vendar večkrat pozabi nase in na to, da ga neprestano prilagajanje v bistvu utruja.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja