4 stvari, ki najbolj razjezijo VODNARJA

Kaj najbolj razjezi vodnarje? 

4 stvari, ki najbolj razjezijo VODNARJA (foto: Profimedia) Profimedia
10. 11. 2022

Ljudje, rojeni v znamenju vodnarja, veljajo za svobodne, ustvarjalne in sproščene posameznike. 

Kaj pa je tisto, kar vodnarje najbolj razjezi?

Obsojanje

Vodnarji veljajo za kreativne ljudi, ki so zelo posebni. Ob sebi potrebujejo ljudi, ki bodo razumeli njihovo razmišljanje izven okvirjev in ne bodo obsojali njihove unikatnosti. V širokem loku se bodo izogibali tistim, ki jih ne bodo sprejeli takšnih, kakršnih so.

Omejitve

Kot ljubitelji svobode vodnarji zelo težko sprejemajo omejitve. V odnosih potrebujejo nekoga, ki jim bo omogočal da so, to kar so. Tudi v družbi ne marajo pravil, ki jim kratijo svobodo. Takšna pravila brez slabe vesti prekršijo, zato pogosto delujejo uporniški.

Nepoštenost

Vodnarjem veliko pomeni pravičnost. Pogosto se aktivno borijo za enakopravnost skupnosti, obenem pa jih jezi tudi nepoštenost v odnosih. Ne prenašajo dvojnih standardov in ne glede na situacijo ostajajo pravični; enako pričakujejo tudi od drugih.

Pretirano pritoževanje

V splošnem so vodnarji precej optimistični in dobrovoljni. Na življenje radi pogledajo skozi rožnata očala in tudi v težkih trenutkih lahko poiščejo nekaj dobrega. Radi pomagajo bližnjim, obenem pa se hitro umaknejo od ljudi, ki so pesimistični ali se neprestano pritožujejo.

Vodnarji so krasna družba vsem ljudem, ki znajo sprejeti njihovo drugačnost in jim omogočiti svobodo, po kateri tako zelo hrepenijo.