Katera znamenja od partnerja potrebujejo izjemno veliko pozornosti?

Obstajajo nebesna znamenja, ki v odnosu s partnerjem potrebujejo nekoliko več pozornosti. Vedo, da so ljubljeni iz njihove strani, vendar jim to nenehno namenjanje pozornosti daje vedeti, da so resnično ljubljeni. 

Katera znamenja od partnerja potrebujejo izjemno veliko pozornosti? (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2022

RAK

Raki so zelo čustvene osebe. Potreba po pozornosti zanj ni začasna, ampak stalno stanje. Sovražijo biti sami, zato želijo ogromno časa preživeti s partnerji. Vendarle pa pozornosti ne potrebujejo od vseh, ampak le od družine ali partnerja. Nenehen kontakt z ljubljeno osebo je za njih ključnega pomena v odnosu. Zaupanje pa je bistveno.

LEV

Levi naj bi sicer veljali za samozavestne, vendar potrebujejo več pozornosti, kot bi si lahko mislili. Komplimenti in pohvale so v njihovem življenju zelo pomembne, saj sicer hitro podvojimo vase in jih hitro pretrese nekakšen strah, da z njimi ni vse v redu.

TEHTNICA

Tehtnice sovražijo biti same in to tudi brez težav priznajo. Povsem zacvetijo šele v odnosih. Tehtnice so prav tako znane po tem, da bodo naredile vse, da bi ugajale tistim, ki jih imajo rade. Šle bodo tudi čez sebe, samo, da bi bili drugi srečni. Težava pa je, ker pričakujejo, da se bodo njihovi partnerji enako žrtvovali za njih, kar pa se ne zgodi vedno.

ŠKORPIJON

Škorpijoni so tipično introvertirani, zato jih morda sprva ne bi določili med tiste, ki so izjemno potrebni pozornosti. Res potrebujejo veliko časa zase, da se lahko sprostijo ter poglobijo vase, vendar potrebujejo tudi ogromno pozornosti svojih partnerjev, da se počutijo vredne. Škorpijon je znan kot najbolj intenzivno znamenje zodiaka, z najbolj globokimi čustvi.

Preberite si še: