4 znamenja, ki se najpogosteje vračajo k bivšim partnerjem

Nekatera znamenja se težko sprijaznijo z razhodom in se pogosto vrnejo k bivšim partnerjem.

4 znamenja, ki se najpogosteje vračajo k bivšim partnerjem (foto: Profimedia) Profimedia
14. 10. 2022

Vsak posameznik ima svojo preteklost in vsak je v razmerju že imel strto srce. Nekatera astroznamenja pa svoje bivše partnerje nekoliko težje prebolijo in se pogosto celo vračajo k njim tudi po razhodu.

Bik

Biki potrebujejo veliko časa, da prebolijo preteklo razmerje; včasih potrebujejo celo več let. Preprosto ne vedo, kako naj prenehajo nekoga imeti radi. Ravno zato, ker ohranjajo naklonjenost do bivših partnerjev, se k njim tudi pogosto vrnejo.

Rak

V razmerju so raki izjemno ljubeči in zvesti, v življenju pa jih vodijo čustva. Tudi po koncu razmerja raki pogosto ne morejo opustiti spominov nanj in večkrat se zgodi, da se vrnejo k bivšim partnerjem.

Tehtnica

V odnosih so tehtnice zelo prizanesljive in svojim bližnjim velikokrat oprostijo. Zapomnijo si, s čim jih je nekdo prizadel, a so pripravljene odpustiti in se premakniti naprej. Tudi v primeru razhoda lahko bivšemu partnerju dajo novo priložnost.

Škorpijon

Škorpijoni potrebujejo veliko časa, da se spustijo v razmerje, še dlje pa traja, da slednjega zapustijo. V odnosu so zvesti in o razhodu pogosto sploh ne razmišljajo, tudi v primeru, da razmerje ni takšno, kot bi si želeli. Tudi po razhodu so se pripravljeni vrniti in poskusiti še enkrat.