4 znamenja, ki se pogosto (pre)hitro poročijo

Včasih se za poroko odločimo nepremišljeno, nato pa ugotovimo, da to morda ni bila najboljša odločitev. Preverite, katera astroznamenja so nagnjena k temu, da se pogosto poročajo izjemno impulzivno in brez globljega premisleka, kaj to pomeni. 

4 znamenja, ki se pogosto (pre)hitro poročijo (foto: Profimedia) Profimedia
1. 3. 2023

Oven

Oven je impulzivno znamenje, ki pogosto deluje nepremišljeno. Zaljubi se hitro in intenzivno, zato se lahko tudi na hitro odloči za poroko. Šele kasneje opazi, da sta si s partnerjem precej različna in da obstaja ogromno stvari, o katerih se nista pogovorila. 

Lev

Ker lev hrepeni po pozornosti, bo v razmerju, sploh v začetku, zadovoljen s partnerjem, ki mu izkazuje dovolj naklonjenosti. Ko to prejme, se lahko na hitro odloči tudi za zakon in veliko poroko, v kateri lahko blesti, kasneje pa spozna, da je  partnerski odnos veliko bolj zahtevna stvar, kot si je mislil. 

Kozorog

Včasih se kozorogi tako osredotočajo nase in na kariero, da partnerstvu ne namenijo dovolj energije. Ne želijo si "zapravljati" časa s tem, zato se včasih tudi za zakonsko življenje odločijo brez da bi prej temeljito premislili, v kaj se spuščajo. 

Devica

Čeprav velja za perfekcionista, devica pri poroki morda ni tako pozorna na podrobnosti. Včasih pri odločitvah upošteva pričakovanja družbe bolj, kot lastne potrebe, zato lahko izbere tudi zakonskega partnerja, ki ni združljiv z njo, ampak s preferencami drugih.

Prirejeno po: pinkvilla.com