4 znamenja, ki so najbolj zadržana in zaprta

Določeni ljudje na začetku spoznavanja težko pokažejo, kako se počutijo in iskreno povedo, o čem razmišljajo.

4 znamenja, ki so najbolj zadržana in zaprta (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
3. 6. 2020

Že tako je precej težko pravilno interpetirati obnašanje nekoga, ki ga ne poznamo še dovolj dobro. Ta znamenja pa so še posebej znana po tem, da jih na začetku težko preberete. Če so zaprta in navidez nezainteresirana, morda samo potrebujejo malo več časa, da vas spustijo k sebi. 

Najbolj zadržani so običajno...

KOZOROG

Ko spoznate kozoroga, se morda zdi nadvse zadržan, a naj vas njegova zadržana drža ne zavede. Pod navidezno hladnostjo in brezbrižno mirnostjo se skriva divja, duhovita in očarljiva duša. Trik, kako kozorogu pomagati, da se počuti dovolj udobno, da podre svoj zid, je, da mu pokažete svojo igrivo plat. Humor in igrivost kozorogu pomagata, da se lažje sprosti. 

ŠKORPIJON

Škorpijoni so znani po svojo misterioznosti in globinah. Razumeti, kaj se plete v škorpijonovi glavi, ni nikoli lahko delo. Zadržani in morda celo ustrahovalni so predvsem takrat, ko nekomu (še) ne zaupajo. Pridobivanje zaupanja tega nadvse sumničevega znamenja potrebuje svoj čas, potrpežljivost in iskrenost. 

RAK

Raki imajo toliko ljubezni, ki bi jo radi delili, vendar na začetku morda ne dajejo takega občutka. Njihova ekstremno občutljiva narava lahko povzroči, da se na začetku raje zaprejo, kot da bi pokazali svojo ranljivost. Dokler nekomu ne zaupajo, se težko odprejo in so iskreni, saj se ujamejo v igro, da bi se raje prikazali kot močni in samozavestni. Lahko jim pomagate, da se sprostijo in lažje pokažejo svojo pravo naravo tako, da jih spodbudite, da govorijo o bolj osebnih stvareh oz. o svojih prijateljih in družini. 

DEVICA

Ko poskušate prebrati devico, se zavedajte, da je to bolj zahtevno delo. Device so znane po tem, da ljubijo pravila, praktičnost, analitičnost... in čeprav to niso negativne lastnosti, device zaradi njih zlahka izpadejo ostre, stroge in obsojajoče. V resnici pa želijo le biti v pomoč. Večinoma se niti ne zavedajo, da izpadejo hladne in zadržane. Najlažje se bodo sporostile, če jih boste nasmejali. Humor devicam pomaga, da omilijo svojo ostrino. 

...

Za vse ljudi pa seveda velja, da se odpiramo postopoma. Zato je potrpežljivost v odnosih ključna. Ne pozabite tudi, da vaše lastno odpiranje pomaga drugemo, da se tudi sam lažje odpre in tako lahko vzpostavljate pristne in globoke odnose. 

Vir: elitedaily.com 

Poglejte si še: 4 znamenja, ki potrebujejo največ pozornosti v odnosih