4 znamenja, ki ta mesec nujno potrebujejo ODDIH

Naslednja znamenja morajo v novembru še posebej poslušati svoje telo in s seboj ravnati še bolj sočutno kot ponavadi.

4 znamenja, ki ta mesec nujno potrebujejo ODDIH (foto: profimedia) profimedia
8. 11. 2022

Rak

Kar naprej tekate za drugimi in skrbite za njihovo dobro, ta mesec pa si morate za spremembo vzeti čas za razmišljanje o sebi. Tudi vi imate svoje želje in potrebe. Pomembno je tudi vaše dobro počutje. Čeprav radi ugajate drugim in skrbite za njih, je ta mesec še posebej pomembno, da to energijo preusmerite vase. Navsezadnje ne boste imeli dovolj energije, da bi poskrbeli za vaše najdražje, če boste zanemarjali sebe. Če se zdaj postavite na prvo mesto bo to dolgoročno bolje za vse.

Devica

Ves čas se ženete, ker imate visoke karierne cilje. Nočete si vzeti prostega dne, ker vas skrbi, da bi zaostali. Zavedate se, da morate vložiti sto odstotkov svojega truda, če želite uspeti – in pripravljeni ste na to. Vendar to ne pomeni, da morate zato trpeti. Morda se boste počutili krive vsakič, ko si boste vzeli odmor, vendar se morate spomniti, da je tudi počitek produktiven. Pomagal vam bo, da se spet napolnite z energijo in se kasneje vrnete k delu z bistro glavo. Če si nikoli ne privoščite počitka, se boste znašli v delanju neumnih napak, ki se jim je drugače mogoče izogniti. Če so vaše sanje velike, si morate ta mesec vzeti počitek, da jih boste lahko dosegli. 

Tehtnica

Toliko je stvari, ki jih želite doseči v svojem življenju – a za vse to boste imeli še čas. Ni vam treba hiteti. Ni se vam treba držati neke namišljene časovnice. Sami sebe pretirano obremenjujete s tem, ker imate do sebe previsoke zahteve in pričakovanja. Z vsemi drugimi okoli sebe ravnate s prijaznostjo in sočutnostjo, zato je čas, da začnete takšen odnos gojiti tudi s sabo. Ni vam treba biti vsak dan »produktivni«.

Ribi

V zadnjih nekaj tednih, morda celo mesecih, ste bili izjemno pod stresom. Dolgujete si, da se za nekaj časa usedete in sprostite. Zaslužite si oddih, ker je vaše duševno zdravje pomembno. Čeprav bi fizično lahko nadaljevali, to ne pomeni, da bi bilo to dobro za vas na čustvenem področju. Včasih morate sami sebi dati dovoljenje, da ste »sebični«. Vaš seznam opravil lahko malce počaka. Ni vam treba doseči vsega prav ta trenutek. Vsake toliko si vzemite dan za oddih, ko se osredotočate le nase. 

Vir: collective.world

Preberite si še: Mati samohranilka preuredila dom s 1700 euri. Poglejte hišo, v kateri je skoraj nemogoče biti slabe volje!