4 znamenja, ki imajo najboljši SMISEL ZA HUMOR

Katera znamenja slovijo po svojem neizmernem smislu za humor?

4 znamenja, ki imajo najboljši SMISEL ZA HUMOR (foto: Profimedia) Profimedia
30. 11. 2022

Smeh je pol zdravja! Ko se želite nasmejati, spraviti v dobro voljo ali preprosto nekoliko sprostiti, pokličite prijatelja, ki je rojen v enem od teh znamenj.

Strelec

Spravljanje drugih v dobro voljo je življenjsko poslanstvo strelcev. Imajo neverjeten smisel za humor in optimističen pogled na svet. Na strelčevem obrazu boste praktično vsak dan opazili nasmeh. Njihov pozitiven, a rahlo sarkastičen pogled na svet poskrbi za edinstvene šale in smeh do solz.

Dvojčka

Nekateri za dvojčke pravijo, da so geniji v svetu komedije. So zelo ustvarjalni in dojemljivi, zato hitro razumejo, kako bodo nasmejali prav vsakogar, ki jim prekriža pot. Preko humorja se povezujejo z ljudmi, zato hitro spletejo nova poznanstva in blestijo na najrazličnejših družabnih dogodkih.

Devica

Morda na prvi pogled delujejo resne, a device v resnici obožujejo humor. So bistre in nadarjene, zato so tudi njihove šale mogoče nekoliko bolj kompleksne, a blazno zabavne. Device rade vidijo, da so ljudje okoli njih sproščeni in nasmejani, še bolj so pa vesele, ko so one tiste, ki drugim narišejo nasmeh na obraz.

Lev

Samozavestni levi obožujejo pozornost in občudovanje drugih. Eno izmed njihovih 'skritih orožij', s katerimi pristanejo v središču pozornosti, je tudi smisel za humor. Levi bodo naredili vse, da s svojimi šalami navdušijo prav vsakogar, ki bo z njimi spregovoril.