5 najbolj občutljivih znamenj, ki jih lahko hitro prizadanete

6. 7. 2021
Deli
5 najbolj občutljivih znamenj, ki jih lahko hitro prizadanete (foto: pexels)
pexels

To so znamenja, ki imajo mehko srce in so izredno občutljivi ter so zato hitro prizadeti. 

Biti občutljiv je lahko velika prednost, lahko pa tudi breme, če nas prizadane preveliko stvari. To se največkrat zgodi naslednjim znamenjem. 

RAK

Najbolj občutljivo znamenje zodiaka je seveda rak. Raki radi dajejo in prejemajo ljubezen. Najbolj uživajo v ljubeznivosti in pozornosti družine, partnerja ali prijateljev. Če ljubezni od svojih bližnjih ne prejmejo, jim to povsem stre srce. 

ŠKORPIJON

Škorpijoni čutijo zelo globoko, saj imajo v sebi ranljivo in občutljivo srce. Najbolj jih prizadane, če so zavrnjeni ali izkoriščeni. Takrat se lahko v njih pojavi globoka bolečina. 

OVEN

Tudi oven je zelo občutljivo znamenje! Z veseljem dajejo, dokler jih kdo ne izda. Če jih prizadanete, morda ne bodo jokali, bodo pa impulzivno planili v bes in ne bodo izbirali besed. 

RIBI

Ribice so zelo ranljive in želijo veliko pozornosti, ko so z nekom. Verjamejo v zvestobo in pričakujejo isto od drugega. Zlahka pa jim strete srce, če niste zvesti in dovolj nežni z njimi. 

LEV

Tudi lev je v resnici občutljiv, poln čustev in impulzivnosti. Levi živijo od predanosti in zvestobe ter vključenosti, če tega ne dobijo nazaj, bodo rjoveli kot... lev. Hitro jih lahko prizadanete, če jim ne date dovolj pozornosti in občudovanja. 

Novo na Metroplay: Sprememba v srcu | dr. Sanja Rozman