5 pogostih napak, ki jih BIK počne v razmerju

Biki so v razmerju zelo zvesti in predani. Svoji boljši polovici nudijo oporo in stabilnost. Vendar pa tudi oni počnejo napake. Preverite, katere so najpogostejše.

5 pogostih napak, ki jih BIK počne v razmerju (foto: Profimedia) Profimedia
11. 3. 2023

Trma

Zemeljska znamenja veljajo za zelo zanesljiva in stabilna, vendar je njihova težava v tem, da niso najbolj naklonjeni spremembam in prilagajanju. Sklepanje kompromisov je za bika lahko velik izziv in v odnosu lahko predolgo vztraja pri svojem prepričanju.

Negotovost

Čeprav delujejo samozavestni, so biki lahko precej negotovi. Če jim partner ne izkazuje nenehne pozornosti in predanosti, lahko bik postane precej razdražljiv in konflikten.

Materializem

Biki obožujejo udobje in razkošje. Tako sebe, kakor tudi svoje bližnje radi razvajajo z lepimi stvarmi. Partnerja bodo z veseljem presenetili z nakitom, šopkom rož ali vikend razvajanjem, od svoje boljše polovice pa bodo v zameno pričakovali enako. Lahko vam zelo zamerijo, če jim ljubezni nikoli ne izkažete z darili, še hujše pa je, če slučajno pozabite na kakšno obletnico ali rojstni dan.

Posesivnost

Njihova zaščitniška narava jih včasih vodi celo do posesivnosti. Ker so obenem nagnjeni k negotovosti, lahko hitro postanejo ljubosumni. Moti jih, če njihov partner preživlja preveč časa brez njih ali če ima prijatelje nasprotnega spola.

Stagniranje razmerja

Biki imajo radi stalnice in rutine. Spremembe so jim precej neudobne, zato se jim izogibajo. Ravno zaradi tega pa lahko njihova razmerja začnejo stagnirati in partner se lahko začne dolgočasiti. Ključno je, da biki poiščejo načine, kako prijetno začiniti svoje odnose.