5 stvari, ki vas spravljajo ob pamet, če ste po horoskopu Dvojček

Energični, komunikativni, hitrih misli in vedno v iskanju pozornosti. Sledi 5 stvari, ki vam - če ste Dvojček - verjetno hitro zagrenijo dan.

5 stvari, ki vas spravljajo ob pamet, če ste po horoskopu Dvojček (foto: pexels) pexels
30. 9. 2020

1. Ljudje brez smisla za humor

Veliko lažje spoštujete nekoga, ki preprosto ni dovolj bister, da bi dojel šalo, ki ste jo ravnokar povedali, kot nekdo, ki se mu zaradi kroničnega pomanjkanja smisla za humor, ne zdi smešna. Obratno obožujete ljudi, ki vas lahko nasmejejo - ni jih veliko, ker cenite zgolj premium humor.

2. Če pozornost dlje časa ni usmerjena na vas

Saj ne, da imate občutek, da si jo zaradi česarkoli neprestano zaslužite - le zdi se vam, da je atmosfera veliko bolj sproščena in zabavna, če ste v središču te atmosfere vi. Običajno imate prav.

3. Ljudje, ki počasi govorijo ali se počasi premikajo

V mislih se vam potem ves čas podi skrb, da ste v času, ko je oseba nasproti vas potrebovala, da sestavi en koherenten stavek, zamudili vsaj dvesto bolj ključnih informacij. Zato tudi ves čas razmišljate, kako nesramno bi v resnici bilo, če bi med tem pogovorom preverili elektronsko pošto in zasebna sporočila.

4. Čevlji, v katerih ne morete plesati

Težko bi si predstavljali kaj bolj tragičnega, kot je to, da v nočnem klubu didžej zavrti vaš najljubši komad, vi pa imate obute čevlje, ki vam bodo umorili podplate, če se premaknete samo še za korak. No, pravzaprav se ta nočna mora za vas prične pri čevljih, ki kakorkoli ovirajo vaše premikanje.

5. Ljudje, ki od vas zahtevajo, da nekaj obljubite

Ne govorimo o tistih resnih obljubah, ki so že zaobljube. Govorimo o ljudeh, ki na primer vedo, da ste nekoliko nagnjeni k zamujanju in spreminjanju specifik zmenka ali sestanka in potem od vas zahtevajo, da obljubite, da boste točni. Da obljubite, da boste pospravili za seboj. Da obljubite, da boste prišli na nek trivialen dogodek. Večkrat slišite besedo obljubiti, manj je verjetno, da jo boste držali.