5 znakov, da ste všeč TEHTNICI

Ljudi, rojene v znamenju tehtnice odlikuje posebna umirjenost, igrivost in družabnost. S svojimi edinstvenimi lastnosti tehtnica privlači marsikoga. Kako pa pokaže, ko je nekdo všeč njej?

5 znakov, da ste všeč TEHTNICI (foto: profimedia) profimedia
2. 5. 2022

Romantične geste

Čeprav na prvi pogled morda ne deluje tako, tehtnice obožujejo romantiko. Ko ji je nekdo všeč, bo tehtnica organizirala najbolj nepozabne zmenke in presenetila z izjemno romantičnimi gestami.

Ustalitev

Tehtnica se ne boji ustalitve. Če ste ji všeč, vam bo jasno pokazala, da si želi resnega razmerja, razne igre pa jo bodo dolgočasile do solz. 

Globoki pogovori

Tehtnica se sicer odlično znajde tudi v površinskih pogovorih, a od oseb, ki so ji resnično všeč, si bo želela več. Tehtnica bo spodbujala tudi k bolj globokim pogovorom in ob tem pozorno poslušala svojega sogovornika. Obenem pa bo tudi sama spregovorila o svojih občutkih.

Igrivost

Kot že omenjeno, tehtnice veljajo za precej igrive. Ko jim je nekdo všeč, bodo okoli te osebe še toliko bolj razigrane in nasmejane. Veliko se bodo šalile in se neprestano trudile, da na zmenkih vlada dobra volja.

Želja po rasti

Tehtnica je precej radovedna in vedno išče načine, kako lahko izboljša svoje življenje. A ko spozna posebno osebo, si bo tehtnica še toliko bolj želela rasti. Ko ji je nekdo všeč, je pripravljena delati na odnosu in se neprestano truditi za izboljšave.

Preberite tudi: