6 znamenj, ki se pogosto izogibajo povezanosti

6. 10. 2021
Deli
6 znamenj, ki se pogosto izogibajo povezanosti (foto: pexels)
pexels

Nekateri ljudje se brez težav odprejo, drugim pa to preprečujejo slabe izkušnje oz. predvsem strah, da bodo prizadeti. Preberite, katera astrološka znamenja običjano potrebujejo več časa za grajenje odnosa.

1. Vodnar

Ko se z nekom zbližajo, je treba pokazati čustva, to pa je vodnarjem običjano precej težko. Čustveni izlivi jih spravljajo v zadrego, neprijetno jim je na veliko kazati svoje občutke. V takšnih situacijah se lahko zato zaprejo vase in distancirajo.

2. Dvojčka

Dvojčki se včasih bojijo intimnosti in globoke povezanosti z drugo osebo. Zakaj? Neprijetno jim je, kadar prihaja do tiste 'prijazne' tišine, v kateri besede niso več potrebne. Ne počutijo se dobro, če so z osebo tako domači, da lahko skupaj preživijo več ur, pa jim ni treba nič posebnega početi. Zdi se jim, da je tišina znak za težave ali pa za to, da druga oseba ni več zainteresirana zanje.

3.  Kozorog

Kozorogi si nakopljejo toliko dela, da jim ni treba posvečati pozornosti čustvom. Bojijo se, da bodo naredili kaj narobe in uničili razmerje, še bolj pa, da bodo hudo prizadeti. So trmasti in ko si določeno idejo zapičijo v glavo, jih ni mogoče prepričati v nasprotno. Zelo so pazljivi, komu zaupajo svoje srce, v razmerje se ne spustijo kar čez noč – prej morajo vse dodobra premisliti.

4. Tehtnica

Tehtnice se bojijo navezanosti, ker so včasih premalo samozavestne in posledično prepričane, da niso dovolj zanimive. Včasih jih zlahka zavede fizična lepota in dajejo preveliko pozornost videzu, kar jih navdaja z dvomom, da so sposobne opaziti pravo notranjo lepoto. Pogosto se raje sprenevedajo, kot da bi pokazale svoja resnična čustva, saj se po njihovem mnenju tako izognejo konfliktu.

5. Oven

Hitro se naveličajo in zdolgočasijo, zato trikrat premislijo, preden začnejo zvezo, saj težko vztrajajo v nečem, kar jih ne stimulira. Pozabljajo, da med spoznavanjem osebe v odnosu izvemo vedno več zanimivosti o drugi osebi in posledično preženemo možnost, da bi se ob njej dolgočasili.

6. Strelec

Strelci se nočejo preveč navezati, saj ne marajo dajati obljub, za katere niso prepričani, da jih bodo lahko izpolnili. Po naravi so nestanovitni in bojijo se, da težkih preizkušenj v zvezi ne bi zdržali, saj imajo v takšnih situacijah veliko potrebo po umiku oziroma begu.

Vir: Your Tango

Preberite še: Ljubezen je nevarna. Pa kaj potem!

ali pa 

Česa se boji vaše astrološko znamenje?

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"