8 razlogov, zakaj so ženske, rojene v znamenju OVNA, odlične partnerice

Ženske, rojene v znamenju ovna, vodi strast. Če vam je katera od njih nedavno prekrižala pot, so pred vami zagotovo zabavni trenutki. 

8 razlogov, zakaj so ženske, rojene v znamenju OVNA, odlične partnerice (foto: Profimedia) Profimedia
13. 10. 2021

1. Ljubijo raznolikost, sovražijo dolgčas

Rade preskušajo vedno nove stvari, odkrivajo nove kraje, nove športe in nikakor ne prenesejo dolgčasa. S svojim odprtim duhom in širokim obzorjem bodo brez težav sprejele tudi vaše hobije in jim dale priložnost.

2. Dovolijo vam biti to, kar ste

Ovnice posedujejo prav posebno razumevajočo naravo, ki vam dovoljuje, da se jim razkrijete z vsemi svojimi napakami vred. Ker tudi sicer zaznavajo človeka na globljih nivojih, nima smisla, da se pred njimi pretvarjate.

3. Ne iščejo potrditve

Po svoji naravi so precej samozavestne ter ognjevite in redko delujejo kot žrtve, ki iščejo pomoč ali odobravanje. Živijo po svoje in se ne ozirajo na mnenja okolice. Če nekomu niso po godu, se ne bodo prilagajale in s tem obremenjevale, ampak bodo to sprejele in šle naprej.

4. So brutalno iskrene

Ne marajo olepševanja zadev in okolišenja. So direktne in to tudi včasih boli. A konec koncev imamo vsi raje resnico od prilizovanja, kajne? Če jih povprašate za nasvet, ga bodo z veseljem dale – ampak bodite pripravljeni na to, da boste izvedeli, kaj zares občutijo in mislijo, ne tistega, kar od njih morda pričakujete.

5. Ne tratijo časa z nepotrebnimi bitkami

Vedno so se pripravljene boriti za tisto, v kar verjamejo. Ne bodo pa se borile za neumnosti. Če je v nevarnosti kdo, ki ga imajo rade, pa bodo naredile vse, da ga zaščitijo.

6. Vas zelo cenijo

Če vas je ovnica izbrala za partnerja, potem ste lahko brez skrbi. Če ne bi bila prepričana v svojo izbiro, se ne bi podala v odnos. Izbirajo ljudi, ob katerih so lahko svobodne in obenem varne. Ne prenesejo pa odnosov, v katerih ni medsebojnega spoštovanja in enakosti.

7. So izjemno strastne

To boste občutili v spalnici kot tudi zunaj nje. Ovnice so samozavestne, močne ženske, ki ne potrebujejo partnerja zato, da bi opravičile svoj obstoj – si ga pa želijo. In ko ga imajo, vselej poskrbijo za pustolovščino.

8. So zveste in načelne

Kadar so v zvezi, znajo odpreti svoje ognjeno srce in se vsak dan trudijo, da bi zveza ostala živa ter izpolnjujoča, saj, kot smo omenili, ne prenesejo dolgčasa!

Poglejte si še video o top lastnostih ovnov:

Preberite še: 5 astroloških znamenj, ki zlahka prepoznajo resnico

ali pa 

5 razlogov, zakaj je dobro imeti ob sebi ovna

Vir: Your Tango