Ali veste, s katerim znamenjem ste NAJMANJ kompatibilni?

Nekatera znamenja se zaradi svoje narave in specifičnih karakteristik v odnosu ne znajdejo tako zlahka. To ne pomeni, da odnos ni mogoč, vendar bo vanj zagotovo potrebno vložiti nekoliko več truda, da bi deloval. Preverite, s katerim znamenjem ste najmanj kompatibilni.

Ali veste, s katerim znamenjem ste NAJMANJ kompatibilni? (foto: Profimedia) Profimedia
23. 9. 2022

Oven

Ribi: Za pretirano občutljive in čustvene ribe ste preveč praktični in nekoliko odmaknjeni. Da bi odnos uspel, bi bilo potrebno vložiti veliko truda, vendar ste precej nepotrpežljivi in tudi preveč zaposleni, da bi vstopili v razmerje, ki od vas zahteva (pre)več.

Bik

Dvojčka: Dvojčki so za vas preglasni in preveč neorganizirani. Hrepenite po doslednosti, stabilnosti in rutini, zato bodo dvojčki za vas vedno »preveč«.

Dvojčka

Devica: Tako kot biki, so tudi device praktične in obožujejo svojo rutino ter čas, ki ga preživijo same s seboj. Glede svojih misli in čustev so bolj zadržane, vi pa vedno poveste, kar vam roji po glavi, zato se vam bodo zdele preveč tihe in nekoliko dolgočasne.

Rak

Kozorog: Kozorogi potrebujejo nekaj časa, da se ob ljudeh sprostijo, jim zaupajo in se navežejo, medtem ko ste vi na drugi strani najbolj skrbno in ljubeče astrološko znamenje, zaradi česar vam je v zvezi zelo pomembno, da se vaša intenzivna čustva povrnejo na takšen ali drugačen način.

Lev

Tehtnica: Za uravnoteženo in diplomatsko tehtnico ste preveč hudomušni in zahtevni. Tehtnica vam bo vedno ustregla in se vam prilagodila, zaradi česar ne boste imeli nobenih izzivov – vi pa obožujete izzive! Ob sebi potrebujete bolj strastno in/ali ognjeno znamenje, ki se vam bo lahko postavilo po robu.

Devica

Strelec: Radi se zadržujete na enem mestu, medtem ko strelec rad tava po svetu. Če se znajdete v odnosu s strelcem boste po vsej verjetnosti imeli komaj kaj skupnega časa, saj ste precej zaposleni, strelec pa verjetno že načrtuje svoje naslednje potovanje.

Tehtnica

Rak: Ker stremite k ravnotežju v vašem življenju, vas lahko intenzivnost raka navda z neprijetnimi občutki. V odnosu z njim se vam bo zdelo, da ne delate dovolj, zaradi česar se boste večino časa počutili krive, kar bo še dodatno slabo vplivalo na vaš odnos.

Škorpijon

Lev: Čeprav imate z levom veliko skupnega, pa se o stvareh le malokdaj strinjate. Tako lev kot škorpijon sta zelo samozavestni, očarljivi in karizmatični znamenji, ki obožujeta pozornost – to pa se lahko spreobrne v nezdravo tekmovalnost, kjer bo eden vedno poskušal zasenčiti drugega.

Strelec

Bik: Bik ne bo ravno podpiral ali maral vašega nomadskega načina življenja. Biki so perfekcionisti, ki radi načrtujejo prihodnost, vi pa radi živite iz dneva v dan. Naveličali se boste tega, kako vam bik narekuje, kako naj bi živeli svoje življenje, ker ga imate radi takšnega, kot je in ga ne želite spreminjati.

Kozorog

Oven: Zunaj službe med vami ne bo veliko skupnih točk. Ovni so nepotrpežljivi, vi pa imate radi svojo zasebnost, zato bo trpela vaša komunikacija. Obe znamenji imata radi glavno besedo pri tem, kako bodo potekale stvari, zato boste imeli težave z usklajevanjem.

Vodnar

Škorpijon: Vaša uporniška narava in dejstvo, da ste brez dlake na jeziku lahko prizadene škorpijona, ki ne odpušča tako zlahka. Zelo ga skrbi tudi za to, kako ga doživljajo drugi, medtem ko ste vi bolj svobodnega duha. Zlahka se zabavate in delate norca iz sebe, medtem ko se škorpijon ves čas trudi za svoj »ugled«

Ribi

Vodnar: Ne boste mogli dohajati vodnarjevih misli in čustev, ki se nenehno spreminjajo. Sami ste precej čustveni in všeč vam je nekdo, ki je pozoren na vaše počutje in se o tem pogovarja z vami. Vodnarji se lahko včasih izgubijo v svoji glavi, zaradi česar niso tako pozorni na čustva drugih, zato se boste težje povezali z njimi.

Vir: thoughtcatalog.com

Preberite si še: Znamenja, katerim se obeta SREČA V LJUBEZNI