Astro znamenja, ki se jim vedno MUDI

Oni so ves čas v gužvi, dogajanju, neprestano se jim mudi.

Astro znamenja, ki se jim vedno MUDI (foto: profimedia) profimedia
15. 7. 2021


Ne znajo se ustaviti, kar sicer ne pomeni, da niso uspešni in da se ne znajo posvetiti. Le časa jim zmanjkuje in zanje je dan vsekakor prekratek, saj se jim ves čas mudi. Spadate med tiste, ki se jim vedno mudi?  

DVOJČEK

Dvojček ima polno, zabavno in zanimivo življenje in njegov tempo je enostavno neverjeten, zato se mu vedno nekam mudi, kar pa ga sploh ne moti. Ko je v dobri družbi, sicer večkrat pozabi na čas, v naslednjem trenutku, ko pa se spomni na ostale obveznosti, pa se mu zopet tako zelo mudi.

Tudi če ne pogleda na uro, ga venomer spremlja občutek, da se mora premakniti, drugače bo zamudil kaj prijetnega in vznemirljivega. Zaradi njegovega hitrega uma globok fokus ni v njegovi domeni. Dvojček je sedaj tukaj, naslednjo minuto pa že drugje! 

OVEN

Vedno hiti in ni važno kaj drugi od njega pričakujejo. Njegov tempo je najhitrejši in nikoli se ne znajde v položaju, da bi mu bilo dolgčas. Njemu se mora vedno nekaj dogajati! Njegov koledar, če ga sploh ima, je vedno popolnoma natrpan in že ko se dogovarja, vnaprej pove, da nima veliko časa.

Zaradi tega se mu neprestano dogaja, da se njegovi termini prekrivajo in da se mu vedno mudi. Kaos okoli njega ga ne moti, ampak je vir njegove kreativnosti, inovativnosti in zanosa. Zelo težko ga je ustaviti.

VODNAR

Vodnar je svoboden in neodvisen. V življenju ne želi zamuditi ničesar, zato se mu vedno mudi. Tako pri delu, da bi prehitel počasne, kot tudi v medsebojnih odnosih, saj ima toliko prijateljev, da se mu vedno mudi od enega k drugemu. Pogosto se mu zato zgodi, da zamudi kakšne pomembne stvari ali informacije, saj večkrat, zato ker se mu mudi, zapusti prizorišče predčasno.

Njegov vsakdan je enostavno ena velika norišnica. Mailom, sestankom, telefonom in nenapovedanim akcijam ni videti konca. Vodnar vedno hiti, a vendar zna kljub temu dosegati dobre rezultate.

STRELEC

Strelec je rahlo neorganiziran, saj večkrat ne zna oceniti koliko časa potrebuje za določeno zadevo, poleg tega je karakterno brezbrižen in se s tem, da se mu vedno mudi, niti preveč ne obremenjuje. Strelec kljub temu, da se mu vedno mudi, rad zamuja, vendar ne namenoma.

Strelec je prepričan, da se bo pravočasno odpravil od doma, vendar mu to preprosto ne uspeva. Preden zapusti prostor se spomni še dodatnih stvari, ki jih je pozabil postoriti. Ja, strelcu se vedno mudi in težko sedi več ur pri miru. 

Prirejeno po: horoskop.si 

Poglejte si še: Katera znamenja so najbolj obremenjeni s tem, kaj bodo rekli drugi?