Horoskop: Znamenja, ki se najmanj ujemajo med seboj

Poglejte, s katerimi znamenji lahko pričakujete največ konfliktov, saj je vaša narava popolnoma drugačna. Se nasprotja res privlačijo?

Horoskop: Znamenja, ki se najmanj ujemajo med seboj (foto: unsplash) unsplash
25. 11. 2019

Oven

Oven je ognjeno znamenje, ki je najmanj kompatibilno z rakom in kozorogom. Energični in ekstravertirani ovni se ne ujemajo s konzervativnimi pogledi introvertiranih rakov in kozorogov. Seveda pa vselej obstajajo izjeme.

Bik

Bika privlači karizma škorpijona, ki je njegovo nasprotno znamenje, čeprav so takšni odnosi ponavadi polni izzivov. Najmanj se ujema z levi in vodnarji, saj rad potuje po ustaljenih tirnicah in ni pristaš inovacij.

Dvojčka

Dvojčka lahko privlači inteligenca device, lahko je očaran nad zasanjanostjo, ki jo poseduje ribi … toda takšna razmerja so lahko tudi precej turbulentna. Devica dvojčku prinaša stabilnost in varnost, vprašanje pa je, ali jo bo znal sprejeti. Obožuje avanture in potovanja, tako da se bosta včasih težko uskladila.

Rak

Raki so najmanj ustrezni za ovne in tehtnice, saj so ovni preveč siloviti, tehtnice pa praktične. To nežnemu rakcu lahko meša štrene. Rak je izjemno čuteč, kar zna biti velik izziv za kozoroga, ki je njegovo nasprotno znamenje.

Lev

Levi se morda ne razumejo najbolje z biki in škorpijoni – vsak se bori za zmago na svoji strani in nihče ne popušča. Takšni odnosi so lahko izredno naporni. Nasprotno znamenje leva je vodnar, ki je za odločnega leva nekoliko preveč v oblakih.

Devica

Device so izredno pozorne na podrobnosti, na kar dvojčki in strelci, s katerimi se najslabše ujemajo, ne dajo prav veliko. Device gredo v akcijo, ribe, njihovo nasprotje, pa sanjarijo. Če lahko drug drugega dopolnjujeta, pa je lahko razmerje čudovito.

Tehtnica

Raki, ki se najbolje počutijo v zavetju svojega doma, so v očeh tehtnice preveč navezani na svojo rutino. Tehtnice namreč rade hodijo okoli in se zabavajo ter uživajo s občutku svobode, kar je v konfliktu z ambicioznimi kozorogi, ki znajo do konca vztrajati pri svojem. 

Škorpijon

Najslabše se ujema z levi in vodnarji. Vsi so trmasti in točno vedo, kaj jih zanima (in kaj ne). Bik, škorpijonovo nasprotje, ga privlači, a ko začetna strast mine, nastopijo brutalni prepiri, v katerih se bojujeta bikova trma in škorpijonova zahrbtna napadalnost.

Strelec

Strelec ne prenese neodločnosti ribe, saj se rad prepušča trenutnemu navdihu. To je težko izvedljivo tudi s tehtnico, ki vse petstokrat premisli, preden reagira. Z dvojčkom, njegovim nasprotjem, zna biti pestro in zanimivo, težko pa bo sprejemati resne skupne odločitve.

Kozorog

Impulzivni ovni pri kozorogu ne bodo našli razumevanja. Tehtnice bodo preskušale njihovo potrebo po nadzoru. Rak, kozorogovo nasprotje, pa bo ob njem ves čas trpel, saj ne zna izražati čustev in jih pogosto dolgo časa drži v sebi, preden je pripravljen na pogovor.

Vodnar

Vodnarju gre izredno na živce bikov rigidni pogled na svet. Škorpijon mu predstavlja izziv, saj oba rada izražata svoje mnenje in oba hoče imeti prav. Lev, njegovo nasprotje, bo nenehno preskušal vodnarjevo sposobnost sprejemanja, da ni v središču pozornosti. Če to preseže in se ukloni naravni privlačnosti, ki ju povezuje, je odnos lahko zelo zanimiv.

Ribi

Ribe ne razumejo dvojčkovega načina razmišljanja. Pogosto se zanašajo na neverbalne znake in poslušajo intuicijo, dvojčki pa ne znajo utihniti, kar ribe izčrpava. Strelci so vse preveč hitri in osredotočeni na cilj, da bi jih zmogle ribe dohajati. Njihovo nasprotje, device, pa so lahko primerne za druženje, saj s svojo praktično naravo zasanjani ribi olajšajo življenje in pomagajo, da pride do določenih spoznanj.

Vir: Conscious reminder, foto: profimedia, unsplash

Preberite še:

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri