Horoskop: Znamenja, ki se morda NE ujemajo med seboj

Poglejte, s katerimi znamenji lahko pričakujete največ konfliktov, saj je vaša narava popolnoma drugačna. A ne pozabite, včasih se prav nasprotja najbolj privlačijo.

Horoskop: Znamenja, ki se morda NE ujemajo med seboj (foto: profimedia) profimedia
24. 2. 2022

Pozor: Če se uspemo dvigniti nad razlike, sprejemajo drugačnosti in če ohranimo odprt um, lahko drug drugega dopolnjujemo, tako je lahko vsako razmerje čudovito.

Oven

Oven je ognjeno znamenje, ki je običajno najmanj kompatibilno z rakom in kozorogom. Energični in ekstravertirani ovni se ne ujemajo s konzervativnimi pogledi kozorogov in občutljivimi introvertiranimi raki. Kozorogi imajo prav tako radi strukturo, oven pa je impulziven in ne mara rutine, zato se lahko med njima pojavijo težave. 

Bik

Bika privlači karizma škorpijona, ki je njegovo nasprotno znamenje. Težave pa se lahko pojavijo z levi in vodnarji, saj ima bik rad ustaljene tirnice in ni pristaš inovacij. Lev je zanj preveč dramatičen, vodnar pa preveč odtujen oz. preveč "v zraku". 

Dvojčka

Dvojčka lahko privlači inteligenca device, lahko je očaran nad zasanjanostjo, ki jo poseduje ribi … toda takšna razmerja so lahko tudi precej turbulentna. Devica dvojčku prinaša stabilnost in varnost, vprašanje pa je, ali jo bo znal sprejeti. Obožuje avanture in potovanja, tako da se bosta včasih težko uskladila.

Rak

Raki imajo lahko težave z ovni in kozorogi. Oven težko razume čustvene potrebe raka. Rak je izjemno čuteč, kar zna biti velik izziv tudi za kozoroga, ki je njegovo nasprotno znamenje. Rak se ob teh dveh znamenjih lahko pogosto počuti nerazumljenega. 

Lev

Levi se morda ne razumejo najbolje z biki in škorpijoni – vsak se bori za zmago na svoji strani in nihče ne popušča. Takšni odnosi so lahko izredno naporni. Škorpijon levu kaže tudi temne plati življenja, vendar lev se pogosto noče soočiti s temo, saj ima raje sonce. 

Devica

Device so izredno pozorne na podrobnosti, na kar pa dvojčki in strelci ne dajo prav veliko, zato se lahko tukaj pojavijo konflikti. Device gredo v akcijo, ribe, njihovo nasprotje, pa sanjarijo, kar lahko devici povzroči frustracije. 

Tehtnica

Raki, ki se najbolje počutijo v zavetju svojega doma, so v očeh tehtnice preveč navezani na svojo rutino. Med njima se lahko pojavijo konflikti. Prav tako so kozorogi preveč strogi in resni za zabavne tehtnice. 

Škorpijon

Konflikti se lahko pojavijo z levi in vodnarji. Vsi so trmasti in točno vedo, kaj jih zanima (in kaj ne). Bik, škorpijonovo nasprotje, ga privlači, a ko začetna strast mine, lahko nastopijo prepiri, v katerih se bojujeta bikova trma in škorpijonova zahrbtna napadalnost.

Strelec

Strelec ne prenese neodločnosti ribe, saj se rad prepušča trenutnemu navdihu in spontanosti. To je težko izvedljivo tudi s tehtnico, ki vse neštetokrat premisli, preden nekaj stori. Z dvojčkom, njegovim nasprotjem, zna biti pestro in zanimivo, težko pa bo sprejemati resne skupne odločitve.

Kozorog

Impulzivni ovni pri kozorogu ne bodo našli razumevanja. Tehtnice bodo preskušale njihovo potrebo po nadzoru. Rak, kozorogovo nasprotje, pa bo ob njem lahko trpel, saj ne zna izražati čustev in jih pogosto dolgo časa drži v sebi, preden je pripravljen na pogovor.

Vodnar

Vodnarju gre izredno na živce bikov rigidni pogled na svet. Škorpijon mu predstavlja izziv, saj oba rada izražata svoje mnenje in oba hočeta imeti prav. Lev bo nenehno preskušal vodnarjevo sposobnost sprejemanja, da ni v središču pozornosti. Če pa to preseže in se ukloni naravni privlačnosti, ki ju povezuje, je odnos lahko zelo zanimiv.

Ribi

Ribe ne razumejo dvojčkovega načina razmišljanja. Pogosto se zanašajo na neverbalne znake in poslušajo intuicijo, dvojčki pa ne znajo utihniti, kar ribe izčrpava. Strelci so vse preveč hitri in osredotočeni na cilj, da bi jih zmogle ribe dohajati. Njihovo nasprotje, device, pa so lahko primerne za druženje, saj s svojo praktično naravo zasanjani ribi olajšajo življenje in pomagajo, da pride do določenih spoznanj.

Vir: Conscious reminder 

Preberite še: