4 astro znamenja, ki so pristna in iskrena

Ste glede na astrološko znamenje med najbolj pristnimi posamezniki?

4 astro znamenja, ki so pristna in iskrena (foto: pexels) pexels
26. 3. 2021

OVEN

Samozavesten oven je zlahka pristen od rojstva do konca svojega življenja. Ker je precej zadovoljen s sabo, ima visoko samopodobo. Deluje edinstveno, tako, kot si želi in tako kot čuti v določenem trenutku. Oven si ne dela raznih scenarijev, kako se bo obnašal, kako bo odreagiral, ampak enostavno je takšen, kot je. Oven je le redko zaigran, tudi ko se zgodi situacija, da zaradi svoje iskrenosti morda izgubi priložnost, bo povedal stvari tako, kot jih čuti. Spremlja ga spretnost hitrega čustvenega okrevanja. Oven deluje v skladu s svojimi prepričanji, zato je z njim skoraj nemogoče manipulirati.

BIK

Pristna čustvena inteligenca je bikov osnovni vir delovanja. Pomaga mu biti bolj osebno zadovoljen na osebni in poklicni ravni. Bik se zelo dobro zaveda, da čustvena inteligenca ne prinese veliko koristi, če ni pristna. Bikova pristna dimenzija, ki zajema iskrenost in zdravo bližino je bikovo orodje, s katerim deluje skozi življenje. Odlično zna vzbuditi zaupanje ali ustvariti pozitivno delovno okolje. Bikove premišljene besede in dejanja so občudovanja vredne, saj si običajno ne dovoli, da bi se znašel v vlogi žrtve. Biki se prav tako ne bojijo neuspeha, saj imajo vedno vizijo za prihodnost.

TEHTNICA

Tehtnica je sodnik, ki venomer išče pravico in resnico, zato zagotovo spada med najbolj pristna znamenja zodiaka. Tehtnica je v svojo čisti biti iskrena, njeni nameni so prav tako čisti. Ko ponudi pomoč, stori to nesebično, brez kančka pričakovanja, da bi ji morali to pomoč vrniti. Če se tehtnica slučajno kdaj zlaže, že s kretnjami in obrazno mimiko nakaže, da nekaj ni tako, kot bi moralo biti. Tehtnice se zelo dobro zavedajo, da lahko osebno napredujejo, če so predane sebi in odgovorne za osebno spremembo. Spremljata jih velikodušnost in socialna zavest.

KOZOROG

Kozorogi so pristni posamezniki, ki si vzamejo čas zase in se zelo dobro zavedajo svojih potreb. S pomočjo samorefleksije zelo dobro razumejo svoje meje in vrednost. Prav tako so previdni glede tega, kako in kaj komunicirajo. Uporabljajo iskrenost, vendar vključujejo tudi spoštovanje. Svoje mnenje znajo izraziti samozavestno. S svojimi argumenti ne želijo nikogar prepričati ali spreobrniti. Kozorogi ne potrebujejo zunanje odobritve. Prav tako ne čutijo potrebe, da bi nenehno izpolnjevali pričakovanja drugih. Ko pa jih nekdo potrebuje, iskreno in hkrati nesebično priskočijo na pomoč.

Pripravil: horoskop.si

ali pa Ta znamenja imajo močen naravni MAGNETIZEM